Рубін – Хімки. Чи здобудуть гості першу перемогу в сезоні?

3 серпня в матчі 3-го туру російської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Рубін» і «Хімки». Поєдинок прийме «Ак Барс Арена» (Казань). 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Рубін» – «Хімки».

«Рубін»

«Рубін» активно готувався до сезону, команда взяла участь у чотирьох товариських матчах, здобувши в них три перемоги та одну нічию. У стартовому матчі чемпіонату країни підопічні Рашида Рахімова виступили переконливо, зламавши на виїзді опір ніжинців - 4:2. Але в другому турі казанці завдали дошкульного удару по своїй гордості, вдома команда програла пітерському «Зеніту» з рахунком 0:4. «Рубін» займає 8 місце в турнірній таблиці, набравши 3 очки, при співвідношенні м’ячів 4:6.

У середині тижня казанці провели потужний кубковий поєдинок, причому на своєму полі обігравши «Акрон» з рахунком 4:0. 

«

Хімкі» під час підготовки в міжсезоння «Хімки» намагалися вичавити максимум, підмосковна команда провела п'ять товариських матчів, здобувши в них дві перемоги і дві нічиї, зазнавши лише однієї поразки. Підопічні Френка Артіги непогано розпочали сезон, у першій домашній зустрічі зіграли внічию з махачкалинським "Динамо" 1:1. Вже в наступному матчі "червоно-чорні" допустили ачко, поступившись на своєму полі московському "Спартаку" з рахунком 1:3. У господарів гол відзначився Магомедов.

Хімки займають 13 місце в турнірній таблиці, набравши 1 очко, при співвідношенні м'ячів 2:4. 

Рубін – Хімки

Рубін – Хімки факти

  • У 5 з останніх 6 ігор "Рубіна" в чемпіонаті Росії було забито більше 2,5 голів;
  • ФК «Хімки» не вигравали в останніх 8 матчах РПЛ. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. На перемогу "Рубіна" котирування становили 2,00. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,60. На перемогу «Хімок» котирування зупинилися на 4.00. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.75, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 2.15.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Рубін» тільки вступає в сезон, команді не вистачає стабільності, але все одно рівень у них солідний. «Хімки» після повернення в еліту діють невпевнено, команді складно зачепитися за позитивний результат. У найближчій грі хлопці Рахімова переможуть, казанці добре зіграли в Кубку і на своїй території зможуть продовжити поповнення очкового запасу: перемога Рубіна – 2,00.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0