Нижній Новгород – Рубін. Чи продовжить Парі НН перемагати в очних зустрічах?

22 липня в матчі 1-го туру російської Прем'єр-ліги на «Ніжній Новгород Арені» (Нижній Новгород) зійдуться «Парі» і «Рубін». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нижній Новгород» – «Рубін».

Нижній Новгород

Для Нижнього Новгорода минулий сезон був невдалим, команда ледь не втратила місце в Прем'єр-лізі. За підсумками основної частини турніру "синьо-сині" посіли 13 місце в турнірній таблиці, набравши 30 очок після 30 турів. Підопічні Саші Іліча потрапили до перехідного раунду, де зуміли обіграти тульський «Арсенал» (1:2, 2:0), тим самим залишившись у РПЛ. У Кубку країни «Нижній» також провалився, клуб завершив свої виступи на груповому етапі.

Влітку «Нижній Новгород» взяв участь у трьох матчах, в останньому з яких обіграв «Нові Пазар» з рахунком 1:0. 

«Рубін»

Після повернення в еліту «Рубін» досить впевнено провів сезон, знову виборовши місце серед найсильніших. У Прем'єр-лізі підопічні Рашида Рахімова показали себе на відмінно, команда фінішувала на 8-му місці в турнірній таблиці, зумівши заробити 42 очки після 30 зустрічей. Але в Кубку Росії вони виступили несподівано погано, вибувши з боротьби в чвертьфіналі.

Влітку казанці встигли взяти участь у чотирьох товариських матчах, здобувши три перемоги та зігравши внічию. В останньому матчі «Рубін» був сильнішим за «Локомотив» 4:3. 

Нижній Новгород – Рубін

Нижній Новгород – Рубін факти

  • Обидві команди забили в 9 з останніх 11 ігор Парі НН;
  • У 8 з останніх 11 ігор Pari NN було більше 2,5;
  • «Рубін» не програвав у 6 з останніх 7 російських прем'єр-ліг;
  • НН виграв останні 4 гри проти «Рубіна». 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу господарям поля. На перемогу Парі НН котирування становили 2,65. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,10. Котирування на перемогу "Рубіна" зупинилися на позначці 3,05. Букмекери не чекають від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,67, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,30.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нижній Новгород не блищить, але все ж зберігає прописку в еліті, в цьому сезоні команда також боротиметься за невиліт. «Рубін» добре завершив минулий сезон, клуб здатний на рівних боротися з лідерами РПЛ і боротися за високі місця. У найближчій зустрічі, думаю, хлопцям Рахімова вдасться перервати серію поразок в очних зустрічах: «Рубін» не втратить фору 0 – 2,05.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0