Актобе – Кизилжар. Чи перервуть господарі серію не найкращих результатів у сезоні?

28 липня в матчі 15-го туру казахстанської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Актобе» і «Кизилжар». Гру прийме стадіон «Центральний» (Актобе). 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Актобе» – «Кизилжар».

«Актобе»

«Актобе» зараз демонструє дуже скромний рівень гри, у семи зустрічах клуб здобув лише одну перемогу. В останньому матчі чемпіонату Казахстану підопічні Дмитра Парфьонова припустилися помилки, поступившись на своєму полі Тоболу з рахунком 3:4. Голи у господарів забили Ромеро (дубль) і Касим. Актобе посідає 2 місце в турнірній таблиці, набравши 22 очки після 12 зустрічей, при співвідношенні м'ячів 21:12. У гонці бомбардирів у "червоно-білих" лідирує Самородов, на рахунку якого п'ять голів.

У Лізі конференцій команда виступила невдало. Підопічні Парфьонова покинули турнір після стартового раунду, програвши Сараєво 0:1, 3:2 за сумою двох матчів і провалом у серії пенальті. 

Кизилжар

Кизилжар не може похвалитися надійною грою, в 10 останніх матчах клуб здобув дві перемоги і три нічиї, зазнавши п'яти поразок. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Алі Алієва також залишилися без перемоги, команда зіграла вдома внічию з «Кайратом Алмати» 1:1. У господарів гол відзначився Імнадзе. Кизилжар займає 10 місце в турнірній таблиці, набравши 13 очок після 12 зустрічей, при різниці м'ячів 12:10. У гонці бомбардирів за «орлів» лідирує Березкін, у скарбничці якого 4 голи.

На виїзді «червоно-чорні» провели 5 матчів чемпіонату, вигравши в них і двічі зігравши внічию, а також зазнавши двох невдач. 

Актобе – Кизилжар

Актобе проти Кизилжар факти

  • «Актобе» не зміг виграти в 6 з останніх 8 ігор сезону;
  • У 10 з 11 останніх ігор Кизилжара цього сезону було забито голи менше 2,5. 


 Прогноз підсумків гри

«Актобе» потрібно якнайшвидше оговтатися після провалу в Європі і налагодити свої справи на внутрішній арені. Кизилжар діє скромніше, застряг у нижній частині таблиці, з хорошим захистом, у команди великі проблеми в атаці. Крім того, Eagles скромні на виїзді. Тому в найближчій зустрічі чекаю успіху від хлопців Парфьонова, «червоно-білі» зможуть зібратися вдома: перемога «Актобе» з гандикапом (-1). Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0