Кайсар проти Астани. Чи перервуть господарі серію без перемог в очних зустрічах з гостями?

28 липня в матчі казахстанської Прем'єр-ліги на арені «Гані Муратбаєв» (Кизилорда) зустрінуться команди «Кайсар» і «Астана».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Кайсар проти Астани

Кайсар

Кайсар показує хороший рівень гри, у 10 зустрічах команда здобула 4 перемоги та 3 нічиї, а також зазнала 3 поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Віктора Кумикова змогли добитися успіху, обігравши вдома «Єлімай» з рахунком 2:1. Голи у господарів Жаксиликов та Мілойко. «Кайсар» посідає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 19 очок після 13 зустрічей з різницею м’ячів 13:15. У гонці бомбардирів «Степових вовків» виділяється дует Жаксиликова та Юденкова, на рахунку яких по три голи.

Вдома команда провела 7 матчів у чемпіонаті, здобувши 3 перемоги та 2 нічиї, а також зазнавши 2 поразок. 

Астана

Астана не може похвалитися гарною грою, в 10 матчах клуб здобув три перемоги і дві нічиї, зазнавши п'яти поразок. В останньому матчі чемпіонату Казахстану підопічні Григорія Бабаяна також помилилися, програвши вдома алматинський «Кайрат» з рахунком 1:3. Гол за столичан забив Казуколовас. Астана займає 9 місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок після 12 зустрічей, з різницею м'ячів 12:11. У гонці бомбардирів у жовто-синіх лідирує Астанов, на його рахунку три голи.

Набагато краще «городяни» виступили в Кубку Ліги, перемігши в останньому домашньому матчі «Каспій Актау» з рахунком 5:0. 

Кайсар проти Астани

Кайсар проти Астани факти

  • Обидві команди забили в 5 з останніх 6 ігор Кайсара цього сезону;
  • У 4 з останніх 6 ігор Астани цього сезону було забито більше 2,5 голів. 

 Прогноз підсумків гри

Загалом «Кайсар» виступає добре, команді вдається триматися близько до лідерів таблиці. Астана забуває про чемпіонські амбіції та трофеї, команда ризикує залишитися у другій половині турнірної таблиці. Що стосується очної зустрічі, то я не очікую в ній великої кількості забитих м'ячів, обидві команди добре грають в обороні, а ось атака викликає питання: тотал менше 2,5.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0