Ланус проти Бельграно. Хто продовжить безпрограшну серію?

26 липня в матчі 7-го туру Професійної ліги Аргентини на арені "Сьюдад де Ланус - Нестор Діас Перес" (Ланус) зустрінуться команди Ланус і Бельграно. 

Наші експертні прогнози та аналіз Лануса проти Бельграно

Ланус

Ланус показує хороший рівень гри, в 10 матчах команда здобула 5 перемог і 2 нічиї, при цьому зазнавши 3 поразок. В останньому матчі чемпіонату Аргентини підопічні Рікардо Зелінскі показали хороший результат, зламавши вдома опір «Расінга» з рахунком 2:0. У господарів забили Боу і Каррера. «Ланус» займає 13 місце в турнірній таблиці, набравши 8 очок після 5 матчів, при співвідношенні м’ячів 6:5. У гонці бомбардирів у «Гранатів» лідирує Боу, на рахунку якого 3 голи та асист.

Клуб провів три матчі вдома, здобувши дві перемоги та зазнавши однієї поразки. 

Бельграно

Бельграно показує хороший рівень гри, команда не знає поразок вже п'ять зустрічей поспіль на всіх рівнях. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Гільєрмо Фарре також виступили гідно, розгромивши на своїй території «Депортіво Рієстра» з рахунком 2:1. Перемогу господарям принесли точні удари Фернандеса та Хари. Бельграно посідає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 11 очок після 6 матчів, при співвідношенні м'ячів 10:10. У гонці бомбардирів за "небесно-блакитних" лідирує Чара, яка вже встигла забити 4 голи.

На виїзді клуб провів дві зустрічі в чемпіонаті, програвши і зігравши внічию, не вигравши. 

Ланус проти Бельграно

Ланус проти Бельграно факти

  • У 5 з останніх 7 ігор Лануса в чемпіонаті Аргентини було менше 2,5;
  • Ланус не програвав у 8 з останніх 10 ігор цього сезону;
  • Бельграно не програє в останніх 5 матчах сезону. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями зустрічі букмекери бачать господарів. На успіх Lanus котирування склали - 2,06. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,25. На перемогу Бельграно котирування зупинилися на 4,10. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,48, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,50. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ланус показує себе добре, команда може поборотися за місця ближчі до лідерів. Бельграно виступає переконливо, команда також планує націлитися на місця в кубковій зоні. Що стосується майбутнього матчу, то, думаю, хлопці Зєлінського переможуть, «Гранати» знайдуть підхід до суперника, який ще не перемагав на виїзді в чемпіонаті на своїй території: перемога «Лануса» – 2,06.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0