Атлетіко Тукуман проти Інститто. Чи продовжать господарі серію нічиїх?

26 липня в матчі 7-го туру аргентинської професійної ліги зустрінуться команди Атлетіко Тукуман і Інституто. Поєдинок прийме арена Jose Fierro Monumental Arena (Тукуман). 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Атлетіко Тукуман" проти "Інстітто".

Атлетіко Тукуман

Атлетіко Тукуман демонструє дуже скромний рівень гри, команда не може перемогти вже шість зустрічей поспіль. В останньому матчі Професійної ліги підопічні Хуана Мануеля Асконсабаля також не дотягнулися, розділивши на виїзді очки з Банфілдом – 1:1. У гостей гол забив Тесурі. Атлетіко Тукуман займає 17 місце в турнірній таблиці, набравши 7 очок після 6 зустрічей, різниця м'ячів 5:6. У гонці бомбардирів "блакитно-білих" лідирують Коронель 2+0 і Тесурі 2+0.

Клуб провів три матчі чемпіонату на своїй території, вигравши в них і дві нічиї, я не знаю гіркоти невдач. 

Institto

Instituto вдалося зміцнити свої позиції, команда накопичила серію з трьох перемог поспіль у чемпіонаті. В останньому матчі чемпіонату Аргентини підопічні Лукаса Бовалло також показали клас, розгромивши вдома «Індепендьєнте» з рахунком 3:1. Господарів перемогли точними ударами Руссо (дубль) і Родрігеса. Інститут займає 4 місце в турнірній таблиці, набравши 13 очок після 6 турів, при співвідношенні м'ячів 10:5. У гонці бомбардирів у червоно-білих лідирує Родрігес, на рахунку якого 5 голів і асист.

На виїзді клуб провів три зустрічі в чемпіонаті, здобувши дві перемоги та одну поразку. 

Атлетіко Тукуман проти Інститто

Факти про матч Атлетіко Тукуман проти Інститто

  • В останніх 11 іграх чемпіонату Аргентини Атлетіко Тукуман забивав менше 2,5 голів;
  • Атлетіко Тукуман зіграв внічию в останніх 3 матчах чемпіонату Аргентини;
  • Інституто виграв останні 3 матчі чемпіонату Аргентини. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не бачать фаворита цієї зустрічі. На успіх Атлетіко Тукуман котирування склали - 2,75. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 2,95. Котирування зупинилися на позначці 2,95 за перемогу Instituto. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,40, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,75.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Атлетіко Тукуман грає стабільно, вибиваючи нічиї, граючи в закритий непродуктивний футбол. Інститут працює краще, команда регулярно набирає очки і перемагає, а не ділиться ними з суперниками. Обидві команди рідко програють, тому я очікую, що їхня серія продовжиться без провалів від очної гри. Думаю, у наступній зустрічі господарі візьмуть одне очко: нічия – 2,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0