Shanghai Port проти Nantong Zhiyun. Чи продовжать господарі переможну серію?

26 липня в рамках 20-го туру китайської Суперліги на стадіоні Pudong Football Stadium (Шанхай) змагатимуться «Шанхай Порт» і «Наньтун Чжиюнь». 

Наші експертні прогнози та аналіз Шанхайського порту проти Наньтун Чжіюнь

Шанхай Порт

Шанхай Порт залишається непереможним 20 зустрічей поспіль у національному чемпіонаті, цього разу команда вдома не залишила сліду від Циндао Хайніу 5:0. Влучні удари Густаво (хет-трик), Ву Лея та Лео Чіттадіні принесли перемогу господарям. Підопічні Кевіна Муската займають перше місце в турнірній таблиці, набравши 54 очки після 20 матчів, при співвідношенні м'ячів 64:17. У гонці бомбардирів "червоних орлів" лідирує Ву Лей, на рахунку якого 22 голи і 6 асистів.

На своїй території клуб провів 10 матчів, здобувши в чемпіонаті 9 перемог і нічию. 

Nantong Zhiyun

Nantong Zhiyun показує дуже скромні результати, в останніх 10 зустрічах клуб здобув дві перемоги і дві нічиї, в останніх чотирьох випадках команда незмінно програвала. Підопічні Михайла Юрасовича також помилилися в матчі 24-го туру Суперліги, програвши вдома «Шаньдун Тайшань» з рахунком 0:2. Наньтун Чжиюнь займає останнє місце в турнірній таблиці, набравши 14 очок після 20 зустрічей, при різниці м'ячів 20:38. У гонці бомбардирів лідирують Годінес 4+2 і Каллон 3+2.

На виїзді клуб провів 10 матчів, здобувши дві перемоги та три нічиї, а також зазнавши п'яти поразок. 

Shanghai Port проти Nantong Zhiyun

Шанхайський порт проти Nantong Zhiyun факти

  • Шанхай Порт не програвав в останніх 22 іграх;
  • ФК «Шанхай Порт» виграв останні 15 матчів сезону;
  • Nantong Zhiyun програв останні 4 ігри. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху господарів. На перемогу Шанхай Порту котирування становили - 1,11. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 9,25. На перемогу Nantong Zhiyun котирування зупинилися на 16.45. Букмекери чекають результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на "Тотал менше 4" коефіцієнт 1.76, "Тотал більше 4" з лапками - 2.00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Шанхайський порт в оптимальному стані, команда просто всіх змітає зі свого шляху. Nantong Zhiyun виступає дуже погано, команда застрягла на останньому місці в турнірній таблиці. Враховуючи різницю в класі команд, їхню поточну форму та фактор домашнього поля, в успіху «Червоних орлів» можна не сумніватися: перемога «Шанхай Порту» з гандикапом (-2,5) – 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0