Крила Рад - Ростов. Хто вперше виграє сезон?

26 липня в рамках 2-го туру російської Прем'єр-ліги на стадіоні «Самара Арена» (Самара) зійдуться клуби «Крила Рад» і «Ростов».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Крилья Рад» – «Ростов».

Під час підготовки до нового сезону «Крила Совєтов

» показали дуже скромний результат, команда встигла взяти участь у чотирьох товариських матчах, здобувши одну перемогу та дві нічиї, а також зазнавши однієї поразки. Перед самим початком чемпіонату підопічні Ігоря Осінкіна на виїзді розійшлися миром із «Хімками» — 2:2. У першому матчі сезону «Крила» показали себе дуже слабо, зазнавши вдома розгромної поразки від пітерського «Зеніту» 0:4.

Після стартової гри турніру самарська команда залишила не найкраще враження від своєї гри. 

Ростов «

Ростов» також не може похвалитися активним початком, в міжсезоння «жовто-сині» встигли взяти участь лише в чотирьох товариських матчах, здобувши в них дві перемоги і зігравши внічию, а в одному матчі клуб провалився. В останньому спарингу підопічні Валерія Карпіна на виїзді зіграли внічию з «Факелом» — 2:2. "Комбайнерам" не вдалося перемогти в першому матчі чемпіонату Росії, команда вдома зіграла внічию з "Ростовом" - 0:0.

Ростов в чемпіонаті не забивав і не пропускав. 

Крила Рад - Ростов

Крила Советов vs Ростов факти

  • «Крила Рад» не виграють в останніх 6 матчах чемпіонату Росії;
  • У 6 з останніх 7 домашніх ігор «Крилья Радянського» було менше 2,5.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають мінімальну перевагу господарям. На перемогу «Крильв Рад» котирування були – 2,45. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,60. Котирування на перемогу Ростова зупинилися, на 2,95. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.93, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 1.93.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Крила Рад» провалили стартовий матч сезону, команді потрібно додаватися і грати, щоб почати показувати гідний футбол і набирати очки. «Ростов» добре показав себе в стартовій грі сезону, хоча клубу не вдалося вичавити максимум. Від майбутньої гри очікую цікавого та результативного футболу, суперники рівні і гратимуть на перемогу: тотал понад 2,5 – 1,93.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0