Нижній Новгород - ЦСКА. Хто вперше виграє чемпіонат?

27 липня в матчі 2-го туру російської Прем'єр-ліги на стадіоні «Нижній Новгород» (Нижній Новгород) зустрінуться Парі НН і ЦСКА.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нижній Новгород» – ЦСКА

Нижній Новгород

До початку нинішнього сезону нижній Новгород встиг взяти участь лише в трьох зустрічах, здобувши дві перемоги і зазнавши однієї поразки. Екстремальний товариський матч видався для підопічних Саші Іліча, в якому команда здолала «Нові Пазар» з рахунком 1:0. Але в першій грі російської Прем'єр-ліги «Нижній Новгород» не зміг себе добре проявити, вдома клуб зазнав поразки від «Рубіна» з рахунком 2:4. Голи за "синьо-синіх" забили Зе Турбо та Царукян.

Парі НН добре зіграв в атаці, але захист команди потрібно стабілізувати та вдосконалювати. 

ЦСКА

Протягом міжсезоння ЦСКА взяв участь у чотирьох товариських матчах, у яких команда відсвяткувала три перемоги та ще одну зіграла внічию. В останньому матчі підготовки підопічні Марко Ніколіча трохи не дотиснули, через що команда вдома зіграла внічию з Ахматом 2:2. "Армійці" не змогли показати максимальний результат у першій грі чемпіонату Росії, на виїзді команда зіграла внічию з "Ростовом" - 0:0.

ЦСКА переживає чергову реструктуризацію. 

Нижній Новгород - ЦСКА

Нижній Новгород – ЦСКА факти

  • ПІС НН пропустив принаймні 3 голи у 8 з останніх 10 матчів чемпіонату Росії;
  • Парі НН програв 9 з останніх 11 матчів чемпіонату Росії;
  • У 8 з останніх 10 ігор «Парі НН» у чемпіонаті Росії було забито більше 2,5 голів. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу москвичам. На успіх Парі НН котирування становили 4,80. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,90. На перемозі ЦСКА котирування зупинилися на позначці 1,78. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.70, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 2.25. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нижній Новгород» демонструє скромний рівень гри, головна проблема команди – гра в обороні. У ЦСКА вищий рівень командної та індивідуальної майстерності, команда буде діяти з позиції сили. Думаю, хлопці Ніколіча переможуть, червоно-сині навіть на виїзді впораються зі скромними господарями: перемога ЦСКА – 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0