Торч проти Акрона. Чи візьмуть гості перші очки в РПЛ?

27 липня в матчі 2-го туру російської Прем'єр-ліги зустрінуться «Факел» і «Акрон» Тольятті. Поєдинок прийме «Факел Арена» (Вороніж). 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Torch проти Akron

Минулого сезону «Факел

Факел» не був особливо активним, напередодні цього гра команди теж не викликає оптимізму. Протягом липня підопічні Ігоря Черевченка взяли участь у трьох товариських матчах, здобувши в них одну перемогу та нічию, а також зазнавши поразки. В останньому матчі «займисті» не змогли добитися успіху, зігравши вдома внічию 2:2 з «Ростовом». Вже в стартовому матчі Прем'єр-ліги воронезька команда взагалі провалилася, поступившись на виїзді московському "Динамо" з рахунком 1:3. У гостей гол забив Марков.

«Факел», як і очікувалося, не взяв очок на старті чемпіонату. 

Акрон

Акрон дебютує в новому сезоні в АПЛ, тому перед командою стоїть завдання зберегти місце в еліті. Варто відзначити, що підопічні Заура Тедєєва відмінно підготувалися до чемпіонату, клуб взяв участь у чотирьох товариських матчах, у всіх здобувши перемоги. В останньому товариському матчі тольяттінці на виїзді зуміли зломити опір турецького «Антальяспора» 2:3. Варто відзначити, що на внутрішній арені "червоно-чорним" не пощастило, в 1-му турі команда на виїзді поступилася московському "Локомотиву" з рахунком 2:3. У гостей голи відзначилися Бакаєв та Ельдарушев.

Акрон забив дебютні голи в РПЛ, але в еліті очок поки не набирав. 

Torch проти Akron

Факти про Torch проти Akron

  • ФК «Факел» не виграв у 10 з останніх 11 матчів чемпіонату Росії. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій парі господарям поля. На перемогу «Факела» котирування становили 2,22. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,20. На перемозі Акрона котирування зупинилися на позначці 3,80. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.65, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 2.35.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Факел» розраховує взяти перші очки в чемпіонаті вдома. Акрон показав, що готовий боротися серед найкращих клубів РПЛ. Складно визначити фаворита в матчі команд приблизно однакового рівня, думаю, що суперники будуть грати атакувально. Тому я чекаю голів, в таких зустрічах команди не будуть сидіти в обороні: тотал понад 2,5 – 2,35.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0