Динамо Брест – Іслоч. Чи продовжать гості безпрограшну серію в очних зустрічах?

3 серпня в матчі 16-го туру білоруської Вищої ліги на арені «Спорткомплекс Брест» зустрінуться команди «Динамо» Брест та «Іслоч». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Брест – Іслоч

«Динамо-Брест»

«Динамо-Брест» зараз демонструє середній рівень гри, у 10 зустрічах команда здобула чотири перемоги та дві ночі, при цьому зазначивши чотири поразки. В останньому матчі білоруської першості підопічні Олександра Бразевича також помилилися, поступившись на виїзді мінського «Динамо» з рахунком 0:1. Брестське "Динамо" посідає 4 місце в турнірній таблиці, набравши 23 очки, при коефіцієнті м'ячів 30:16. У гонці бомбардирів у "южан" лідує Корцов, на рахунку якого 10 голів і 3 асисти.

Непогано показали себе «біло-сині» і в офіційній Білорусі, обігравши в 1/16 фіналу «Слонім-2017» (2:0). 

«Іслоч»

«Іслочі» досягли успіху, в останніх шести зустрічах клуб отримав чотири перемоги та нічію, зазнавши лише одну поразку. В останньому матчі чемпіонату Білорусі вдало виступили і хлопці Дмитра Комаровського, обігравши на виїзді «Вітебськ» з рахунком 1:0. У гостей гол забив Шестюк. «Іслоч» займає 9 місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок, із самими м'ячами 16:13. У гонці бомбардирів «сіро-синіх» лідує Шестюк, на рахунку якого 9 голів. На виїзді «вовки» провели 7 матчів у чемпіонаті, здобувши в них дві перемоги та нічію, а також зазнавши три поразки.

Команда провально зіграла в єврокубках, програвши клуб із Сан-Марино Ла Фіоріта 1:0, 0:1 і поразку в серії пенальті, причому на своєму полі. 

Динамо Брест – Іслоч

Динамо Брест - Іслоч факти

  • Обидві команди не забили в 7 з останніх 10 ігор Іслоти цього сезону;
  • В останніх 5 іграх Іслоти цього сезону було забито менше 2,5 голів. 

 Прогноз підсумків гри

«Динамо» втратило оберти перед паузою в чемпіонаті, тим самим команда вимагала з боротьби за медалі. Іслот в цілому не стабільний, що показали короткі виступи в Європі. «Брест» сильно грає вдома, «Іслоч» не вражає на виїзді, плюс морально може не оговтатися після провалу в єврокубках. Тому я думаю, що Динамо може взяти три очки вдома: перемога брестського Динамо. Встановіть додаток 1xbet  і заробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0