Нафтан-Новополоцьк – Німан. Чи продовжать гості серію без перемог в очних зустрічах?

3 серпня в матчі 16-го туру білоруської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Нафтан-Новополоцьк» і «Німан». Матч прийматиме стадіон «Атлант» (Новополоцьк). 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Нафтан-Новополоцьк» – «Німан».

Нафтан-Новополоцьк

Нафтан проводить дуже слабкий сезон, у 10 останніх зустрічах клуб здобув три перемоги та нічию, зазнавши аж шість поразок. Невдало підійшли хлопці Альберта Рибака і в останньому матчі національної першості, програвши вдома «Слуцьку» з рахунком 1:4. ФК «Нафтан» посідає 13 місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок, із співвідношенням м’ячів 16:21. У гонці бомбардирів у "сіверян" лідирує Папарига, на рахунку якого 7 голів і 2 асисти.

Також «Ойлерз» провалилися в Кубку країни, в 1/16 фіналу команда програла на виїзді після овертайму «Макслайну» з рахунком 1:2. 

«Німан»

«Німан» виступає на порядок переконливіше, у 10 матчах команда відсвяткувала вісім перемог, при цьому зазнавши лише двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Білорусі підопічні Ігоря Ковалевича змогли показати себе з найкращого боку, здолавши на виїзді Мінськ з рахунком 2:0. У гостей голи відзначилися Савицький та Аликулов. «Німан» посідає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 33 очки, при коефіцієнті м’ячів 19:11. У гонці бомбардирів у жовто-зелених лідирують Савицький 6+1 та Аликулов 5+1.

На виїзді «Олені» провели 7 матчів у лізі, здобувши в них 4 перемоги, а також зазнавши 3 поразок. 

Нафтан-Новополоцьк – Німан

Нафтан-Новополоцьк – Німан факти

  • Обидві команди не забивали в 7 з останніх 9 ігор «Німана» цього сезону;
  • У 7 з останніх 9 ігор «Німана» цього сезону було забито менше 2,5 голів. 

 Прогноз підсумків гри

Нафтан виступає вкрай невдало, покращити позицію команда навряд чи зможе. «Німан» показує себе на порядок переконливіше, команда націлена на боротьбу за звання найкращої команди країни. Різниця в класі команд сьогодні значна, я думаю, що хлопці Ковалевича підтвердять свій рівень, взявши важливі три очки: перемога «Німана». Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0