Сморган проти Динамо Мінськ. Чи продовжить Мінськ безпрограшну серію?

3 серпня в рамках 16-го туру Вищої ліги Білорусі на стадіоні «Юність» (Сморгонь) змагатимуться клуби «Сморгань» і «Динамо» Мінськ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сморган" - "Динамо Мінськ".

«Сморган»

«Сморган» останнім часом демонструє хороший рівень гри, у 10 зустрічах клуб здобув 4 перемоги та 4 нічиї, зазнавши 2 поразок. В останньому матчі чемпіонату Білорусі підопічні Ігоря Слесарчука не дотягнулися, зігравши вдома внічию з БАТЕ – 0:0. «Сморган» посідає 11 місце в турнірній таблиці, набравши 16 очок, при коефіцієнті м’ячів 19:27. У гонці бомбардирів у "клишоногих" лідирує Леонович, на рахунку якого 6 голів і асист.

Непогано "ведмеді" виступили і в Кубку Білорусі, обігравши на виїзді Барановичі з рахунком 1:0 в 1/16 фіналу. 

Динамо Мінськ

Динамо Мінськ знаходиться у відмінній формі, команда ще не програвала в поточному розіграші чемпіонату Білорусі. В останньому матчі чемпіонату підопічні Вадима Скрипченка також показали клас, обігравши вдома брестське «Динамо» з рахунком 1:0. Автором переможного голу у столиці став Седько. Київське «Динамо» посідає 1 місце в турнірній таблиці, набравши 35 очок, з різницею м'ячів 28:8. У гонці бомбардирів лідирують Адеола 5+0 та Седько 4+4.

Мінчани вдало стартували в кваліфікації Ліги чемпіонів, нокаутувавши в першому раунді «Пюнік» (0:0, 1:0). У наступному турі єврокубків Динамо зіграє з Лудогорцем. 

Сморган проти Динамо Мінськ

Сморган проти Динамо Мінськ факти

  • Сморгані не програвали в останніх 8 домашніх іграх;
  • Мінське "Динамо" не програвало в останніх 11 іграх сезону;
  • ХК «Динамо» Мінськ не пропускало в 6 з останніх 7 ігор цього сезону. 

 Прогноз підсумків гри

Сморган виступає з перемінним успіхом, стабільно набирати очки команді не вдається, вдома вони сильні, а на виїзді діють не настільки впевнено. «Динамо» у чудовій формі, команда має чудові шанси виграти другий чемпіонат поспіль. Враховуючи форму «Динамо», їх клас, мотивацію та рівень, думаю, хлопці Скрипченка зможуть взяти три очки навіть на полі «домашньої» Сморгані: перемога мінського «Динамо». Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0