Краснодар проти ЦСКА. Хто переможе в кубковому протистоянні грандів?

31 липня в матчі 1-го туру групового етапу Кубка Росії на «Краснодар Арені» (Краснодар) зустрінуться команди «Краснодар» і ЦСКА. 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Краснодар" - ЦСКА

Краснодар

Краснодар у минулому сезоні показав далеко не найкращий результат у Кубку країни, від команди очікували більшого. Проблеми у «чорно-зелених» почалися ще на груповому етапі, де команда фінішувала лише на третій сходинці, пропустивши вперед і «Спартак», і «Динамо». У плей-офф Шляху регіонів "бикам" також не вдалося втриматися, в 1/16 фіналу команда поступилася Хімкам 0:2. Вже влітку підопічні Мурада Мусаєва взяли участь у чотирьох зустрічах, здобувши в них три перемоги та зазнавши однієї поразки. Невдача чекала на «Краснодар» у Суперкубку Росії, де команда поступилася «Зеніту» з рахунком 2:4.

Плюс старт чемпіонату для «Биків» був не найкращим, вони на виїзді поділили очки з «Ахматом» 1:1. 

ЦСКА

У минулому сезоні ЦСКА був близький до завоювання омріяного кубка, але на фініші команді не вистачило сил. На груповому етапі «червоно-сині» виступили вдало, команда стала першою, залишивши позаду «Оренбург», «Сочі» і «Факел». У плей-офф армійці дійшли до фіналу, де тільки в серії пенальті поступилися «Зеніту» (1:1, 0:0, 5:4 пен.). Вже під час міжсезоння підопічні Марко Ніколіча взяли участь у чотирьох товариських матчах, здобувши в них три перемоги та зігравши внічию.

Армійці успішно почали чемпіонат, зігравши на виїзді внічию з «Ростовом» (0:0) і розгромивши «Парі» (3:0). 

Краснодар проти ЦСКА

Факти про матч Краснодар – ЦСКА

  • У 5 з останніх 7 ігор Краснодара було забито менше 2,5 голів;
  • ЦСКА не програє в останніх 8 офіційних матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами кубкового дербі букмекери бачать господарів поля. На перемогу краснодарців котирування були - 2,38. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,50. На перемозі ЦСКА котирування зупинилися на позначці 2,90. Букмекери не знають, чого чекати від команд щодо результатів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на "Тотал менше 2.5" коефіцієнт 1.95, "Тотал більше 2.5" з лапками - 1.85.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Краснодар» націлений у цьому сезоні зробити ще один крок вперед у результатах. ЦСКА, незважаючи на всі свої кадрові проблеми, відмінно провів старт чемпіонату, а з урахуванням минулого сезону вже давно не програвав. Обидві команди мають амбіції, але їм ще не вистачає стабільності. Вдома «Бики» грають сильно, враховуючи невдачі в чемпіонаті і хорошу домашню гру, думаю, хлопці Мусаєва зможуть провести кубковий матч на рівні: «Краснодар» не програє – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0