Факел - Краснодар. Хто здобуде першу перемогу в сезоні?

4 серпня в матчі 3-го туру російської Прем'єр-ліги на арені «Факел» (Вороніж) зустрінуться команди «Факел» і «Краснодар». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Факел" - "Краснодар".

«Факел»

«Факел» поки що не випромінює впевненості, навіть у товариських матчах команда зіграла невдало, здобувши одну перемогу та одну нічию в трьох матчах, зазнавши при цьому однієї поразки. Вкрай невдало підопічні Ігоря Черевченка стартували і в чемпіонаті Росії, поступившись на виїзді московському «Динамо» в першому турі з рахунком 1:3. Не краще виступили "вогнеопасні" і вдома, поступившись в останньому матчі "Акрону" з Тольятті з рахунком 0:2. «Факел» посідає 14 місце в турнірній таблиці РПЛ, команда поки не має очок, різниця м’ячів 1:5.

За тиждень команда також програла в Кубку країни, поступившись на виїзді «Зеніту» з рахунком 0:3. 

Краснодару

Краснодару поки що не щастить, команда вже встигла взяти участь у трьох офіційних зустрічах у новому сезоні, але успіху «бики» поки не досягли. Підопічні Мурада Мусаєва відверто провалили Суперкубок Росії, програвши пітерському «Зеніту» з рахунком 2:4. У чемпіонаті країни "чорно-зелені" також не змогли показати хороший результат, спочатку команда на виїзді поділила очки з Ахматом 1:1, а потім вдома зіграла внічию з махачкалінським Динамо 0:0.

Краснодар займає 10-е місце в турнірній таблиці, набравши 2 очки, при співвідношенні м'ячів 1:1. 

Факел - Краснодар

Факел vs Краснодар факти

  • Тотал голів менше 2,5 в 9 з 10 останніх матчів «Факела» в чемпіонаті Росії;
  • Тотал голів менше 2,5 в 6 з останніх 7 матчів «Краснодара» в чемпіонаті Росії;
  • «Факел» не виграв 11 з 12 останніх матчів чемпіонату Росії. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу гостям зустрічі. Коефіцієнт на перемогу "Факела" - 3,40. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 3,30. Коефіцієнт на перемогу Краснодара зупинився на позначці - 2,35. Букмекери не очікують результативного футбольного матчу. Букмекерська контора «Зеніт» пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом - 1,72, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом - 2,20.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Факел» показує себе дуже слабо, команда налаштована боротися за виживання. «Краснодар» на початку сезону виглядає невдало, команда втрачає очки в іграх, де повинна набирати максимум очок. Обидві команди розчарували на старті сезону, але досвід, рівень і клас у "биків" вище, що вони повинні підтвердити в найближчій зустрічі: перемагає "Краснодар" - 2,35.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0