Прогноз бою ММА Теренс Кроуфорд проти Ізраїля Мадримова.

Колишній беззаперечний чемпіон двох дивізіонів, зірковий американець Теренс «Кореш» Кроуфорд піднявся до 154 фунтів і битиметься за титул WBA з його володарем бійцем з Узбекистану Ізраїлем Мадрімовим. У поєдинку, який відбудеться 3 серпня на арені BMO Stadium у Лос-Анджелесі, на кону також буде тимчасовий пояс WBO.  

Теренс Кроуфорд проти Ізраїля Мадрімова

Теренс Кроуфорд

Один з лідерів «фунту», підкорювач трьох дивізіонів (у 1-й напівсередній і напівсередній вазі він був беззаперечним чемпіоном, у легкій вазі йому належав пояс WBO), 36-річний непереможений американець Теренс Кроуфорд, перейшов у 154-фунтовий дивізіон і спробує відібрати титул WBA у представника Узбекистану, який також не знає поразок, Ізраїля Мадрімова (при цьому він може поповнити колекцію тимчасовим поясом WBO). 

Зірковий боєць має далекосяжні плани, і в разі перемоги над Мадрімовим розраховує отримати бій з «абсолютним» суперсередняком мексиканцем Саулем «Канело» Альваресом. Вражаючі досягнення Кроуфорда роблять його фаворитом практично в будь-якому бою. Теренс демонструє різносторонні навички, які стали непереборною перешкодою для раніше непереможних Андрія Клімова, Юріоркіса Гамбоа, Віктора Постола, Юліуса Ідонго, Джеффа Хорна, Хосе Бенавідеса-молодшого, Егідіюса Каваляускаса та, в останньому бою, 29.07.2023, Еррола Спенса. молодший, причому тільки Постол і Клімов витримали всі 12 раундів. Не впоралися з «Корешем» і такі імениті бійці, як Амір Хан, Келл Брук, Шон Портер.

Теренс Кроуфорд від природи лівша, але боксує в універсальній стійці, зріст 173 см, розмах рук 188 см. Проводить бої на профі-рингу з 2008 року і має рекорд 40-0, 31 КО. Він живе в Небрасці і тренується під керівництвом відомого американського спеціаліста Браяна Макінтайра. 

Теренс Кроуфорд проти Ізраїля Мадримова.

Ізраїль Мадримов

29-річний уродженець Ташкента Ісраїл Мадрімов проявив себе на аматорському рингу, завоювавши золоті медалі літніх Азіатських ігор-2018 (до 75 кг) і Чемпіонату Азії-2017 (до 69 кг). У листопаді 2018 року Мадрімов дебютував на профі-рингу в Атлантик-Сіті, де в 6-му раунді технічним нокаутом переміг мексиканця Володимира Ернандеса в першій середній вазі. Вже у 2-му бою Ізраїль виграв перший титул WBA Inter-Continental, перемігши нокаутом у 2-му раунді Френка Рохаса з Венесуели.

Здобувши рекорд 9-0-1 (матч-реванш з французом Мішелем Соро завершився внічию), Мадримов провів бій за вакантний пояс WBA у вазі 154 фунти, бивши на турнірі Knockout Chaos в Ер-Ріяді, 09.03.2024. , з також непереможним росіянином Магомедом «Чорним левом» Курбановим (25-0). Ізраїль домінував з перших хвилин бою, а в 5-му раунді рефері зупинив бій, після того як Курбанов взяв його коліном, пропустивши серію акцентованих ударів. 

Ізраїль Мадримов правша, зріст 174 см, зріст 178 см, розмах рук 178 см. Тренується в США з Джолом Діасом і співпрацює з промоутером Едді Хірном (Matchroom Boxing). 

Теренс Кроуфорд проти Ізраеля Мадрімова Прогноз

Кроуфорд продовжує підйом у вагових категоріях і вкотре доведе, що здатний компенсувати перевагу суперників у габаритах за рахунок свого боксерського IQ, досвіду поєдинків з топовим суперником і вмінням знаходити виграшну стратегію. У всіх цих ключових компонентах Теренс на голову вище Мадримова, який має великий досвід в любителях, але «зеленуватий» в профі.

Не можна сказати, що Ізраїль - легка здобич - хлопець все-таки чемпіон світу (встиг на "розбір капелюха" титулів Джермелла Чарло), на профі-рингу не програвав, хоча і не може може похвалитися перемогами над гучними іменами, має пристойний відсоток перемог нокаутом і буде надзвичайно мотивованим, отримавши шанс проявити себе в поєдинку із зіркою.

Мадрімов розуміє, що перемогти Теренса майже безперспективно, тому буде шукати шлях до перемоги фізичним стилем, тим більше, що це його особливість. Кроуфорд знає про небезпечні хуки суперника, роботу на паркетах і вміння контратакувати, тому не буде форсувати і, як завжди, відчуватиме його дистанцію і ритм, контролюючи суперника джебом. Як тільки це завдання буде виконано, а в його вирішенні не буде сумнівів, для Мадримова настануть важкі часи. В захисті він далекий від досконалості і Теренс почне планомірно вкладатися в удари, що відобразиться на другій половині бою, незважаючи на те, що від 29-річного бійця можна очікувати пристойного кардіо. Коли маса ударів зробить свою справу, Кроуфорд обов’язково знайде можливість завдати нокаутуючий удар у ціль. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Кроуфорд виграє KO/TKO

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0