Прогноз на бій Насурдін Імавов проти Джареда Канноньєра

Колишній претендент на титул UFC у середній вазі Джаред Канноньєр після річної відсутності битиметься з перспективним лідером рейтингу Нассурдіном Імавовим 9 червня на UFC на ESPN 57. Їхній поєдинок стане головним поєдинком у Луїсвіллі, а Імавов хоче перемогти ветерана така важлива позиція в Топ-5 категорії до 84 кілограмів. Боротьба буде важкою для обох, і наше завдання — вирішити, у кого з них більше шансів покинути арену переможцем.

Насурдін Імавов проти Джареда Канноньєра

Насурдін Імавов

Після екстремальної перемоги Нассурдін піднявся на 8 місце в рейтингу. Парижанин тренується у відомій команді MMA Factory, хоча починав з боксу, а потім повністю перейшов на змішані єдиноборства, і досі віддає перевагу стенд-апу, хоч і на партері йому теж непогано вдається. Раніше Імавов став чемпіоном ThunderStrike FL, виступаючи в напівсередній вазі.

Сильні сторони

Сильна сторона Нассурдіна — робота на відстані, постійне переміщення та використання жала у вигляді джеба та ударів тілом. Йому є чому навчитися в тейкдаунах, але, відтягнувши опонента від сітки на партер, він добре виступає у партер-енд-паунді та сабмішні. Але набагато важливіше те, що, незважаючи на свій вік, Імавов – мислячий боєць, який ніколи не форсує події, де це може збільшити ризики.

Слабкі сторони

Бійцю однозначно не вистачає досвіду боротьби зі справжніми топами, адже навіть у своїй стихії напористий і швидкий Стрікленд зміг зламати оборону Насурдіна, а то й дух перехопити. Низький відсоток вдалих тейкдаунів не дозволив йому перевести бій у партер, однак і тут, над своїми недоліками, спортсмен добре працює, демонструючи прогрес.

Поточна форма і готовність бійця

Імавову 29 років, і після невдалого бою з Крісом Кертісом, де вони зіткнулися головами, він переміг Романа Долідзе, завдяки чому серйозно піднявся в рейтингу. До цього була поразка від раніше згаданого Стрікленда та серія перемог над Баклі, Шахбазяном і Хайнішем. Хороша підготовка та підготовка дозволяють Нассурдіну прогресувати, адже від бою до бою він виглядає все краще.

Насурдін Імавов проти Джареда Канноньєра

Джаред Канноньєр

«Killa Gorilla» займає четверте місце в рейтинговій таблиці. У минулому Джаред був чемпіоном Alaska Fighting Championship, отримав статус претендента на пояс UFC в бою з Ізраелем Адесанья, а на даний момент також має коричневий пояс з BJJ. Не всі пам'ятають, що Канноньєр раніше бився у важкій і напівважкій вазі, але саме у вазі 84 кг він став найуспішнішим і жодного разу не програв нокаутом.

Сильні сторони

Багато переваг Джареда були б втрачені, якби не його фізичні характеристики - він неймовірно сильний, швидко відновлюється після пошкоджень і добре сприймає удари. Сам боєць дуже потужний, володіє нокаутуючим ударом, непоганий як нападаючий (так як вдало використовує ноги), витривалість у нього непогана. Більш того, в своєму останньому виступі американець довів, що переживає другу молодість і готовий відпрацювати всі 5 раундів.

Слабкі сторони

Звичайно, боротьба не для цього хлопця. Він може зв'язати супротивника на землі і не дати йому завдати значної шкоди, але ні за яких обставин не буде впевнено контратакувати або форсувати наземну атаку. Додаємо сюди рік простою і чималий вік, в результаті отримуємо ряд приводів сумніватися, чи був останній раз (бій з Ветторі) його стелею перед стрімким зануренням?

Поточна форма і готовність бійця

Бійцю 40 років, в останніх 6 боях він програв лише Роберту Віттакеру та Ізраелю Адесанья, перемігши Брансона, Стрікленда та Марвіна Ветторі. Можете скільки завгодно говорити про те, що в цьому віці чудес не буває, але не дивуйтеся, якщо Джаред перевершить свого молодшого колегу, а потім візьме контроль над боєм, завдяки своєму колосальному досвіду протистоянь з найкращі середньоваговики UFC. Навіть з урахуванням простою ця людина залишається максимально небезпечною.

Порівняльний аналіз

Що стосується розмірів, то тут ситуація цікава: Імавов значно вищий - на 10 сантиметрів, але поступається в розмаху рук майже на 7 см. Враховуючи, що обидва вміло діють як на дальніх, так і на середніх-коротких дистанціях, цей параметр зіграє на руку Cannonier. Власне, сам бій навряд чи буде динамічним з перших же секунд, тому що обидва приділяють велику увагу розвідці силами.

Навряд чи варто говорити про бій: Насурдін не настільки вправний у перекладах, щоб пройти захист Джареда, та й той, хто в партері, навряд чи запропонував би щось, крім контролю. Американця ще нікому не вдалося подати, тому варіантів розвитку подій на землі небагато. Набагато ймовірніше, що саме Канноньєр буде захоплювати простір у клітці і періодично відбивати атаки Імавова, застрягаючи в клінчі.

Загалом, боротьба має хороші шанси потрапити в чемпіонські дивізіони, де головну роль гратиме вже не техніка, а витривалість. Канноньєр має набагато більше досвіду в затяжних битвах, і щось мені підказує, що робота в якості другого номера Насурдіна не дозволить йому проявити себе на перших етапах, і він буде змушений ризикувати, підходячи після екватора. А там його зустріне чавунна голова ворога, що ще більше зменшує шанси Імавова на успіх

Насурдін Імавов проти Джареда Канноньєра. Прогноз

Головне завдання для Насурдіна - не наблизитися до свого візаві, а діяти всі відведені йому раунди на відстані. У цьому випадку він може перестріляти свого супротивника, який до 4-го раунду трохи знизить свій запал. Хоча, по суті, як нападаючий, Імавов не прикриває сильних сторін Джареда, до того ж змушений буде захищатися від його потужних ударів. Обидва мають хорошу щелепу, впевнену позицію та бажання перемогти, тому ставка на те, що бій затягнеться (тотал більше (3,5) у раундах) тут виглядає оптимально. В іншому випадку Cannonier є більш ніж виправданим фаворитом. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Тотал більше (3,5) у завершених раундах/перемога Джареда Канноньєра

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0