Прогноз на бій Роман Копилов – Цезар Алмейда

На UFC 302, який відбудеться 2 червня, Роман Копилов і Сезар Алмейда зустрінуться в октагоні, щоб відповісти на питання: «Що ефективніше в ММА: рукопашний бій чи кікбоксинг?» Обидва досвідчені, мають вражаючий досвід у своїх дисциплінах і дуже рідко доводять бої до рішення. Принаймні, на глядачів точно чекає феєрверк, але в призначеного вечора ми розберемося, хто з хлопців має більше шансів на тріумф.

Роман Копилов проти Цезаря Алмейди

Роман Копилов

Роман Юрійович досяг успіху в рукопашному бою, де спочатку підкорив майданчики російського рівня, ставши чемпіоном країни і володарем Кубка Росії, а потім відправився в Азію, Європу і світ, ставши кращим всюди, а в світі - три рази. Вирішивши перейти в ММА, він взяв пояс AMC Fight Nights, а на самому старті кар'єри - WCSA Combat League.

Сильні сторони

Копилов демонструє постійний прогрес у своїй майстерності, особливо це помітно в ударній техніці. Його удари тулубом і низькі удари змінюються високими ударами, а потім комбо обома руками. Крім того, він лівша, що значно ускладнює читання його атак. Роман багато рухається, постійно змінює ракурси і, підтягнувши суперника на себе, потужно контратакує, поповнюючи статистику яскравими добиваннями. Чудовий захист від тейкдауна і досить хороша атакуюча боротьба (принаймні на рівні UFC Top 15) дозволяють йому перемагати основних страйкерів.

Слабкі сторони

Незважаючи на ігрові плани, пов'язані з роботою другим номером, тотальним тиском і втратою контролю над оперативним простором в октагоні, Копилов цього не терпить. Йому важко розкритися в таких умовах, через що ефективність його атак сильно знижується. І, відверто кажучи, у нього ніколи не було можливості битися з партнерами високого рівня.

Поточна форма і готовність бійця

Роману 33 роки, його рекорд за останні півтора року – 4-1, оскільки в останньому виступі він програв Ентоні Ернандесу. До цього Копилов впевнено переміг Джоша Фремда, Клаудіо Рібейро і Пунаеле Соріано, поповнивши статистику фінішами і заробивши пару бонусів від UFC. Боєць виглядає непогано, цілком гідно долає дистанції за пару раундів на високих швидкостях, але з захистом на нульовому рівні у нього однозначно виникають труднощі. Проте Роман добре вміє нав’язувати свій темп, і його готовність повернутися на переможний шлях сумнівів не викликає.

Роман Копилов – Цезар Алмейда

Цезар Алмейда

Бразилець є справжньою зіркою кікбоксингу, адже йому вдалося завоювати низку престижних титулів і звань. Він є чемпіоном світу в напівважкій вазі Supercombat, міжнародним чемпіоном WGP, чемпіоном WAKO Pro, чемпіоном WGP у важкій вазі, переможцем національного чемпіонату Бразилії та колишнім боєць Glory. Як професіонал, Цезар провів 57 боїв, програвши лише 8 з них, і тричі бився проти Алекса Перейри. Зареєструвавшись в UFC, я заробив бонус у своєму першому бою.

Сильні сторони

Алмейда чудовий у стійці не лише завдяки своїй техніці, а й завдяки силі, якою він володіє. З дальньої дистанції боєць завдає суперникам найсильніші удари ногами, часто працює по корпусу, а як тільки наближається, відразу ж використовує лікті. У клінчі Цезар дійсно небезпечний, але він також непогано завершує в партері. Висока точність, хороший захист і високий рівень підготовки дозволили йому завершити 80% боїв достроково.

Слабкі сторони

Поки що ніхто не перевіряв Алмейду на партері виснажливою боротьбою в кілька раундів, оскільки за такого сценарію можна було б оцінити не тільки його витривалість, але і здатність адаптуватися під час матчу. Власне, відсутність протистояння на високому рівні в ММА і недоліки в боротьбі – єдине, чим можуть керуватися майбутні суперники Цезаря.

Поточна форма і готовність бійця

Бійцю 36 років, і він має ідеальний результат 5-0 в MMA і 1-0 в UFC. На Candidates Series Алмейда провів 3 раунди з Лукасом Фернандо, а у вищій лізі зніс «каюту» Ділана Будки. Загалом, перед нами дуже досвідчений нападник, який поступово входить у світ змішаних єдиноборств, від якого чекати серйозного прогресу вже не доводиться. Через свій вік Цезар точно не почне боротися, але свої основні переваги він використовуватиме з розумом, так що сумнівів у його готовності до конкуренції, принаймні з основними нападаючими, немає.

Порівняльний аналіз

За антропометрією між бійцями можна встановити паритет: Алмейда трохи вищий, але поступається Копилову в розмаху рук. Якщо говорити про стійку, то Роман найбільш небезпечний на середньо-дальній дистанції, звідки він може наносити удари ногами, або підійти ближче, пробити двійку-трійку і знову піти. Але Цезар в цьому плані куди більш універсальний, адже, кидаючи удари ногами, він здатний увійти в клінч і розчавити суперника по обличчю ліктями або короткими хуками.

Просто у бразильця немає можливості тейкдауну і контролю на землі, і Копилов може піднести йому такий сюрприз, якщо грамотно підготує трансфер і не буде надто прямолінійним. Власне, якщо Роман не зможе впевнено блокувати удари в корпус і нейтралізувати натиск Цезаря, то у нього не залишиться інших варіантів, окрім входу в партер - це можливість закиснути і загальмувати свого візаві, щоб далі розвивати успіх на руках.

У обох сил вистачає, і навряд чи тут варто очікувати довгих тактичних розборів і розборів - якщо не Копилов, то Алмейда зробить свою справу, і навряд чи ми взагалі побачимо 3-й раунд, принаймні його фінал Тотал менше (2,5) на тури. За навичками Роман більш універсальний, але якби він був борцем, то можна було б сподіватися на його горизонтальний успіх, але ні, він сам добре вміє нокаутувати ударами, тому перевага на боці більш досвідченого. кікер із фавел ( 2.19).

Роман Копилов – Цезар Алмейда Прогноз

Це один із тих випадків, коли аутсайдер виглядає навіть трохи страшніше, ніж фаворит. Статевий, потужний, загартований кікер, що володіє жахливими ударами, цілком може змусити Копилова панікувати і робити помилки. Загалом, якщо говорити не про фаворитів і аутсайдерів, то, дивлячись на послужний список обох, дуже важко повірити, що ця історія буде довгою.

Не в першому, а в другому раунді хтось знайде свій шанс і дасть нокаут, тому ставка на тотал раундів тут найбільш доцільна. Любителі ризику можуть взяти Тотал менше (1,5) у завершених раундах із коефіцієнтом 1,99, але Тотал менше (2,5) все одно виглядає більш надійним. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Тотал менше (2,5) за раундом

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0