Прогноз на бій Конор Макгрегор проти Майкла Чендлера

Без перебільшення, на легендарній бойовій арені - T-Mobile в Лас-Вегасі 30 червня відбудеться бій, який ідеально відповідає атмосфері цього місця. Головною подією UFC 303 буде бій між «Сумновідомим» Конором МакГрегором і «Залізним» Майклом Чендлером. Ірландська суперзірка змішаних єдиноборств вийде на полотно вперше за три роки, щоб довести всім і собі, що він все ще може змагатися на найвищому рівні. Чи зможе Мак виправдати весь ажіотаж, який знову з’явився навколо нього?

Конор МакГрегор проти Майкла Чендлера

Конор МакГрегор

Конор зі зрозумілих причин не входить в офіційний рейтинг легкої ваги. Ось колишній подвійний чемпіон UFC, який володів поясами в напівлегкій та легкій вазі, володарем чорного поясу з джиу-джитсу та чемпіоном Cage Warriors у тих самих дивізіонах. Рівно десять разів МакГрегор брав бонуси, показуючи епічні нокаути та домінуючу гру, і ірландець робив це ще з 2008 року.

Сильні сторони

У Конора справді унікальне відчуття дистанції та часу, що дозволило йому зламати захист суперника. Його контр-лівий, аперкот, удари ногами та рухи по октагону об’єднані в одну ефективну систему атаки, завдяки якій він не лише підводив і карав суперників, а й добре працював першим номером. А швидкості, з якою «Ноторіус» може вилетіти з рук, позаздрять багато.

Слабкі сторони

В останні роки виникало багато питань щодо витривалості Макгрегора. Він чудово проявив себе в дуології з Нейтом Діасом, але після цього швидко вилетів, повністю втративши рухливість і просідаючи в захисті. Тепер до цього додасться непомірний простой і додаткова м'язова маса, яку він набрав під час відпочинку, що однозначно негативно позначиться на моторі екс-чемпіона.

Поточна форма і готовність бійця

Зовсім скоро Конору виповниться 36 років, що досить вражаюче для легковаговика, особливо враховуючи його тривалу відпустку. Перебуваючи в більш задовільній формі, Мак двічі програв Дастіну Пор'є, не відчув Дональда Серроне і витримав важкий бій з Хабібом Нурмагомедовим. До цього він виглядав бездоганно, але зараз є сумніви в готовності ірландця повернутися: травма, шкідливі звички, відсутність змагального процесу – все це в будь-якому випадку позначиться на ньому. Хоча сам боєць запевняє, що перебуває у відмінному стані та психологічному стані.

Конор Макгрегор проти Майкла Чендлера

Майкл Чендлер

«Залізо» знаходиться на 6 рядку рейтингу. У минулому Майкл був призером чемпіонату штату Міссурі з вільної боротьби, входив до команди університету, а після дебюту в ММА тричі ставав чемпіоном Bellator, виграв турнір у легкій вазі, взявши звання найбільшого в організації. небезпечний фінішер. Зібравши всі трофеї в Bellator, він перебрався в UFC, де вже влаштував «Бій року» і зібрав собі колекцію бонусів, ставши одним з улюбленців публіки.

Сильні сторони

Незважаючи на вік і досвід, Чендлер не вміє вести тактичні бої. Він весь час пресингує, завдає важких ударів і прагне достроково завершити бій. Майкл володіє нокаутуючим ударом, добре б'є ногами, а також впевнено почувається на партері, хоча вже давно перекваліфікувався у нападника. Тим не менш, він може дозволити собі зробити амплітудний кидок - фізичної сили тут більш ніж достатньо. І всі ці переваги спортсмена доповнює нелюдська витривалість, адже нокаутувати його – все одно проблема.

Слабкі сторони

Проблема Чендлера в тому, що він рідко дотримується чіткого плану гри і не хоче вигравати за очками. Під час своїх атак «Залізний» мало замислюється про захист, через що отримує колосальні шкоди, а з віком ця схильність не приносить ніякої «користі» організму, навпаки. І, звичайно ж, слід зазначити, що Майкл зовсім не розвивається як борець, що могло б допомогти йому перемагати з мінімальною шкодою для себе.

Поточна форма і готовність бійця

Чендлеру 38 років, і його статистика говорить сама за себе: 3 поразки в 5 боях, але з якими монстрами. Майкл програв Дастіну Пор'є, Чарльзу Олівейрі та Джастіну Гетжі, кожен з яких створив величезні проблеми. Тоні Фергюсон і Ден Хукер стали його жертвами, але вся серія призвела до тривалої перерви (він не бився з листопада 2022 року) через очікування Конора МакГрегора. Раніше отриманий збиток, помножений на відсутність боїв, цілком може спровокувати появу іржі, а у Чендлера мотивації перемогти Мака більш ніж достатньо.

Порівняльний аналіз

Конор, як фаворит, перевершує свого колегу за антропометрією: пара сантиметрів у зріст, а також 6 сантиметрів у розмаху рук. Для форварда рівня Макгрегора це вагома перевага, але важливіше те, що ні йому, ні Майклу не потрібно винаходити нічого нового для перемоги. Якщо Чендлер вирішить зіграти на дистанції з Макгрегором, не використовуючи його тиск і потужні комбінації, цілком ймовірно, що «The Notorious» скористається можливістю і вийде на нього лівою.

І якщо Мак піде вперед, форсуючи розміни на американця, то його теж нічого хорошого не чекає, адже в бою «Залізний» вже бачив усе. Майкл повинен чинити тиск, виживати після пропущених ударів і нав'язувати Макгрегору високий темп бою, з нерівними таймінгами і стабільними пошкодженнями, тоді цілком можливо досягти перемоги, проганяючи колишнього чемпіона. А завдання ірландця – протистояти атакам болванця, сподіваючись, що той же лівий назустріч зможе пробити броню супротивника.

Враховуючи, що ми говоримо про 5 раундів, шансів хлопців вийти з дистанції практично немає. У Конора для цього просто не вистачає кардіотренувань, а Майкл навряд чи настільки здоровий, щоб у разі вдалого плану на гру свого візаві витримати як мінімум 3 раунди тотального побиття. Набагато ймовірніше, що через особисту неприязнь вони візьмуться за удар і влаштують бійню, де шанси в обох абсолютно рівні - пари раундів точно вистачить, щоб один з хлопців був нокаутований.

Конор МакГрегор проти Майкла Чендлера Прогноз

Стосовно цього бою є сильне відчуття, що він триватиме недовго. На тренуваннях Конор демонструє відмінну силу ударів, і навряд чи він раптом стане пейсером, який розстрілює суперника на відстані. А Майкл ніколи не намагався набирати очки, просто йшов у нокаут з перших секунд. Тому в цьому бою цілком доречно зробити ставку на тривалість бою, і 7,5 хвилин вистачить обом, щоб завершити поєдинок красивим фінішом (Тотал менше (1,5) за раунди - 2,52). Про конкретного переможця тут говорити складно: обидва після перерви борються у 77 кг, та ще й на дистанції 5 раундів. У якому вигляді вони підійдуть до бою, залишається загадкою, але дострокове завершення цього поєдинку більш ніж очевидно. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Всього менше (1,5) для завершених раундів

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0