Прогноз на бій Євген Гончаров – Мухумат Вахаєв

У лютому 2020 року ліга ACA провела один із найочікуваніших поєдинків суперважкої ваги, де визначився новий чемпіон: того вечора Мухумат Вахаєв протистояв Євгену Гончарову. Конфлікт між бійцями, що розгорівся напередодні поєдинку, продовжився в клітці, але тріумф Вахаєва не поставив крапку в їхній історії.

На ювілейному турнірі ACA 150 знову зійдуться в бій два екс-чемпіони, і, незважаючи на те, що титул на кону не буде, обом є що довести. Вже 23 грудня в третьому за значимістю поєдинку карти Гончаров і Вахаєв виявлять найсильнішого в своїй парі і, цілком можливо, у нас буде резерв для яскравої трилогії.

Євген Гончаров проти Мухумата Вахаєва

Євген Гончаров

Представник міста Ростова-на-Дону Євген - базовий рукопашний. У цій дисципліні він став чемпіоном Південного федерального округу, потім спробував себе у вільній боротьбі, кікбоксингу, універсальному бою на аматорському рівні, завдяки чому зібрав безліч призових місць і перших місць на змаганнях по всій країні. Як професіонал Гончаров також домігся успіху, ставши чемпіоном ліг WFCA, а потім і ACA.

Сильні сторони

Основа стилю спортсмена – ударна техніка. Важкий удар, впевнена комбінаційна робота, невеликі (для великої ваги) габарити, що додають йому швидкості, а також перевага виступати першим номером дозволяють Євгену достроково виконувати близько половини своїх виступів. У боротьбі він теж непоганий, але тут мова йде виключно про перевагу над суперниками його антропометрії, при більш низькому рівні партеру. Внизу він часто з’єднує партер і паунд, лише в крайніх випадках вдаючись до сабмішн.

Слабкі сторони

Очевидними проблемами Гончарова протягом усієї його кар'єри були витривалість і низько опущені руки. Якщо на початку виступів він демонструє відмінну швидкість і не дає себе влучити, то до 3-го раунду напруженого бою картина змінюється в гіршу сторону, і битви ростовчанина перетворюються на оголені спроби зарубати супротивника. важкий удар.

Поточна форма і готовність бійця

Євгену 36 років, а його послужний список за останні роки складається з 4 перемог у 5 боях. Він програв тому ж Вахаєву, з яким незабаром зустрінеться, але перемоги були здобуті над дуже серйозним протистоянням: Тоні Джонсон, Антон В'язигін, Даніель Омельянчук - ці імена заслуговують на увагу. Гончаров гідно демонструє себе в боях протягом 3 раундів, його удари тільки покращуються, а його навички повністю відповідають його багатому досвіду в ММА. Тому в майбутньому поєдинку ми очікуємо побачити зарядженого та мотивованого спортсмена, який прагне взяти реванш за поразку.

Євген Гончаров – Мухумат Вахаєв

Мухумат Вахаєв

Боєць з Грозного завоював престижні нагороди в аматорській сфері, ставши чемпіоном Південного федерального округу зі змішаних єдиноборств, завоювавши перше місце на Кубку Росії, а також став кращим у чемпіонаті міста Ростова з самбо. Через роки Мухумату вдалося завоювати титул DIA і закріпити свою перевагу над іншими російськими важковаговиками, взявши в руки золото ACA.

Сильні сторони

Часто Вахаєв робить ставку на ближній бій і боротьбу, так як саме в партері йому вдається найкращим чином реалізувати всі свої плюси. Нестандартна техніка удару з кривими та розмашистими ударами, завдяки природній силі, дозволяє Мухумату шокувати супротивників та вдосконалювати їх на партері. І там, в його арсеналі, є не тільки гільйотини з удушенням ззаду, але і відмінний контроль позиції, з блокуванням кінцівок суперника.

Слабкі сторони

Мухумат тричі за свою кар'єру опинявся в технічних нокаутах, а в битвах з барабанщиками легко помітити всі його недоліки в ударній техніці. Більшість ударів він не бачить, відходить від них плавною траєкторією і навіть не намагається тримати руки над головою. А в поєднанні з не самими відточеними контратаками і відверто кульгавим кардіо в затяжних боях такі недоліки мають серйозні наслідки.

Поточна форма і готовність бійця

Мухумату 32 роки, і його успіхи останніх років надихають: 1 поразка від Тоні Джонсона перервала переможну серію з 8 боїв, але він зумів перекрити цю невдачу яскравою перемогою над Денисом Смолдаревим. Також в актив Грозного перейшли Рафаель Пессоа, Євген Гончаров і Сергій Білостенний. Не можна сказати, що він демонструє значний прогрес у всіх аспектах поєдинку, але йому вдалося привести свої сильні сторони (боротьбу та клінч) у налагоджену форму. Суперважковаговик у розквіті сил точно покаже якісну гру, тим більше, що мова тут про особисту історію протистояння.

Порівняльний аналіз

В антропометрії між спортсменами різниця мінімальна і, незважаючи на кілька сантиметрів переваги в розмаху Вахаєва, йому зовсім не вдалося ускладнити життя Гончарову в стійці. Він був набагато мобільнішим, більше атакував, і в контексті планованого реваншу ростовському бійцю було б розумніше розвивати свій успіх у положенні стоячи, оскільки там Мухумат на його тлі виглядає неконкурентоспроможним. Євгену підійдуть як одиночні удари, так і групи, оскільки він помітно підтягнув свій бокс, заснований на екстремальних боях.

Поки обидва свіжі, фаворит навряд чи вийде з близької дистанції та на партері, тому що хлопці вміють битися, просто використовують різні засоби для добивання, коли вони на висоті. Ключову роль у цьому бою відіграє кардіонавантаження, а найголовніше воно буде в 3-му раунді, якщо до нього взагалі дійде. У Гончарова на старті є всі шанси зламати суперника, і Мухумат не зможе на це вплинути, навіть якщо буде постійно спамити тейкдаунами – це втомить його не менше, ніж сторону захисту.

Як тільки Євген отримає простір для роботи, якщо взагалі не зможе контратакувати, гравцеві Грозного доведеться нелегко. Розрив у рівнях відчутний і, незважаючи на те, що в реванші все піде по-іншому, тому що всі набралися досвіду і більше не допускатимуть тих самих помилок, арсенал Гончарова ширший і ефективніший. Крім того, він більш рухливий і б'є сильніше, адже якщо бій не вийде у Мухумата, у нього мало варіантів для перемоги, хіба що просушити бій у клінчах.

Євген Гончаров – Мухумат Вахаєв Прогноз

Враховуючи минулий досвід, неважко передбачити, що другий бій пройде зовсім за іншим сценарієм. Кожен обов'язково додасть ті сторони, які принесли йому успіх минулого разу, і виправить помилки. Як би там не було, встигати за більш досвідченим і універсальним Євгеном Мухуматом буде нелегко, рівно до того моменту, коли він нарешті замахнеться, чого кут росіянина не повинен допустити.

Промахи Вахаєва в положенні стоячи і гідна відсіч Гончарова в партері повинні привести бійця з Ростова до перемоги, однак не можна повністю виключати таку можливість, як лакіпанч і стрімкий добивання Мухумата в партері. Адже мова йде про важковаговиків. Тому ближче до події, коли букмекери розширюють лінію ставок, розумніше вибрати варіант - тривалість сутички, або дострокове завершення зустрічі ким-небудь з учасників. І тільки після цього думати про ставку на фаворита. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Менше 2,5 / Перемога Євгена Гончарова

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0