Прогноз на бій Магомед Магомедов проти Патріка Мікса

Російський боєць найлегшої ваги Магомед Магомедов продовжує підкорювати другу світову лігу ММА - Bellator, і в рамках Гран-прі, де він дійшов до півфіналу, йому доведеться битися з Патріком Міксом, який практично невідомий вітчизняній аудиторії кластер.

У змаганні 10 грудня в Bellator 289 вони визначатимуть, хто змагатиметься за головний грошовий приз, а також за титул Гран-прі. Спортсмени варті один одного, а з точки зору матчмейкинга – це дійсно цікавий захід, який має шанс стати окрасою заходу.

Магомед Магомедов проти Патріка Мікса

Магомед Магомедов

Четвертий випускник Dagfighter прийшов до MMA з Wushu Sanda. У цій дисципліні і паралельно з кік-джитсу він посів перше місце на Кубку світу, також завоював титул чемпіона Росії, а потім і Європи зі змішаних єдиноборств, а спробувавши свої сили в рукопашному бою, став найкращий на Олімпіаді з бойових мистецтв. У 2016 році він став володарем пояса чемпіона організації DIA, перемігши Петра Яна.

Сильні сторони

Постійно вдосконалюючи свою ударну техніку, заповнюючи прогалини свіжими напрацюваннями у вигляді ударів ногами, зміни поверхів атак та іншого, Магомед не забуває і про боротьбу, де також чудово реалізує свої фізичні можливості. У чистому контролі та поданнях «Тигр» здатний конкурувати з більшістю топ-легкуваговиків, але, як виявилося, не з усіма. Різноманітність стилю росіянина доповнюється тиском і вдалою роботою з близької дистанції.

Слабкі сторони

Однією з головних проблем, з якими стикається Магомедов у затяжних боях, є його кардіо. Активні дії з перших секунд бою і небажання знижувати темп не дозволяють йому почуватися впевнено на дистанціях більше 10-15 хвилин. І Рауфеон Стотс наочно показав, що Магомеду є над чим працювати не лише в ударній техніці, а й у партері – йому важко з елітними борцями.

Поточна форма і готовність бійця

Незабаром «Тигру» виповниться 31 рік. В останніх 7 боях він програв один раз, тому ж Стотсу, в іншому ж статистика нашого бійця поповнилася перемогами над Енріке Барзолою, Сі Джеєм Хемілтоном, Матеусом Маттосом та іншими більш ніж гідними суперниками. Магомед активно навчається, демонструючи значний прогрес в отриманні нових знань в області бойових мистецтв і розумінні гри зсередини. Так, його проблеми з витривалістю ще не вирішені, але позитивні зміни тут теж спостерігаються.

Магомед Магомедов проти Патріка Мікса

Патрік Мікс

Другий номер рейтингу категорії до 62,1 кг Bellator на прізвисько «Patchy» займається боротьбою ще зі школи. Він виграв низку змагань регіонального рівня, після чого також проявив себе в BJJ, а для свого дебюту в змішаних єдиноборствах почав тренуватися в легендарних залах Extreme Couture і Jackson Wink MMA. У 2017 році Мікс виграв титул чемпіона KOTC, двічі успішно захистив його, а через три роки боровся за пояс Bellator, але програв його Хуану Арчулеті.

Сильні сторони

Патрік надзвичайно небезпечний у клінчах і партері, миттєво знаходить способи трюків, зокрема гільйотини, тримаючи високий темп зі швидкою зміною позиції. Крім того, Мікс чудово використовує ноги, щоб забезпечити комфортну бойову дистанцію, а передня рука, за рахунок великого досяжності, як щодо хлопця? гра в найлегшій вазі стає проблемою для суперників, не даючи їм підійти для атак.

Слабкі сторони

Недоліки Патріка дуже характерні для партерів. Надто прямолінійно і грубо працює на руках, б'є розмашисто і передбачувано, а про якусь серйозну підготовку удару разом з серійними атаками не може бути й мови. Це не один з представників сучасної школи ММА, а досить однобокий спортсмен, який, тим не менш, реалізує свої сили на всі 100%.

Поточна форма і готовність бійця

"Петчі" лише 29 років і, незважаючи на низьку помітність, він уже здобув низку важливих перемог у своїй кар'єрі. Продовжуючи серію з 3 перемог, американець може похвалитися хорошим виступом проти Хуана Арчулети (програв йому рішенням суддів), двома сабмішнами над Альбертом Моралесом і Джеймсом Галлахером, а також тріумфом у бою з Кьоджі Хорігучі. Патріку є над чим працювати, він далекий від універсалу, але його боротьби достатньо, щоб конкурувати з топами Bellator. Спортсмен стійкий, витривалий, добре відновлений (не бився 7 місяців), тому в рамках півфіналу повинен показати високу мотивацію та фізичну підготовку.

Порівняльний аналіз

Мікс, як і багато західних атлетів, ганяє велику вагу, тому має помітну перевагу в антропометрії і габаритах: в розмаху рук він випереджає на 7 см, а за кількістю м'язової маси помітно випереджає свого побратима. В першу чергу торкнемося зіткнення стилів на партері для хлопців, адже це найцікавіша частина їхньої боротьби. Патрік набагато частіше намагається тримати прийоми, він робить це як зі стійки, так і в партері, до того ж він відмінно захищається від тейкдаунів.

Натомість Магомед набагато сильніше тисне на суперника і стає ініціатором тих самих передач, тому на стартовому відрізку ні один, ні інший, швидше за все, не будуть ініціювати передачі на ноги. Магомедову набагато вигідніше залишатися на ногах, тому що він набагато кращий як барабанщик, а Патчі буде покладатися на роботу ніг і буде чекати помилок від росіянина. Його досяжність буде ключем до роботи передньою рукою, тоді як Тигр буде ламати його захист ударами ногами та подальшими комбінаціями.

І, як тільки американець зрозуміє, що його арсеналу в стійці катастрофічно не вистачає, він може задуматися про перехід в горизонтальне положення. Однак можливість подавати опонентів у виконанні Мікса буде заблокована контролем якості позицій Магомедом. Через те, що обидва становлять небезпеку один для одного на майданчику, а у росіянина є козирі, як у нападника, зустріч може серйозно затягнутися, оскільки на кону великі спортивні перспективи.

Прогноз матчу Магомед Магомедов проти Патріка Мікса

З усього вищесказаного випливає, що ми не сумніваємося в успіху Магомеда як барабанщика, адже технічно він на іншому рівні, ніж американець. Основні питання постають у площині їхнього протистояння як борців. Цілком можливо, що наш боєць буде ще цікавішим у ролі борця вільного стилю, але Патрік небезпечний тим, що не справляється з боротьбою сам, а використовує свої досягнення з BJJ та греплінгу.

У всякому разі, за останні пару років «Петчі» жодного разу не вигравав раніше 3-го раунду, а для «Тигра» це досить зручний варіант, адже ні той, ні інший не будуть ризикувати і йти ва-банк. А це означає, що зустріч має всі шанси перетнути екватор, і вже в останньому раунді в дію вступить фізична витривалість і досвід. У сукупності Магомедов має ширші навички, тому вибрати його як ймовірного переможця – правильне рішення. Але, як варіант для ставки, доступний такий параметр, як тривалість бою, і навряд чи хлопці зможуть завершити бій раніше третього відрізка. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: Магомед Магомедов переможе/Тотал більше 2,5.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0