Прогноз на поєдинок Джареда Канноньєра проти Шона Стрікленда

Колишній претендент на титул UFC у ваговій категорії до 84 кг Джаред Канноньєр з нетерпінням чекає знову відчути смак перемоги після невдалої серії, і Fight Night 216 дасть йому таку можливість. Вже 18 грудня в Лас-Вегасі він розділить клітку організації в головному бою вечора з Шоном Стріклендом, а на кону буде третя позиція в рейтингу середньої ваги, так би мовити - місце серед дивізіону. еліта.

Коефіцієнти у бійців надзвичайно близькі, адже хлопцям вдалося довести свою спроможність у протистояннях з низкою важких суперників. Обидва віддають перевагу поєдинку стоячи, що робить подвійно цікавим, чий стиль буде ефективнішим на практиці. Чи зможе хтось із них відновити свої права власності?

Джаред Канноньєр проти Шона Стрікленда

Джаред Канноньєр

Як було сказано вище, американець займає 3 рядок офіційного рейтингу. На даний момент він виступає в середній вазі, хоча до цього пробував себе у важкій і напівважкій категоріях. У колекції Джареда 5 бонусів за найкращі виступи та бої вечора, титул чемпіона вищої ліги ММА Аляски - AFC, причому він був завойований у той час, коли «Killa Gorilla» грав у важкій вазі, а також статус екс-претендента на пояс UFC. У списку суперників Канноніра ціла низка справжніх легенд цього виду спорту, тому випускник залу MMA Lab більш ніж гідно займає свою позицію.

Сильні сторони

Джаред має високий відсоток ефективної м’язової маси, що дозволяє йому генерувати вражаючу пікову потужність, коли справа доходить до вибухових атак. Навіть більшим хлопцям було важко зв’язати його в клінчах і біля сітки.

Це якраз той випадок, коли один удар вирішує все. Навіть удари з низькою амплітудою (Дерек Брансон не дасть вам збрехати), які виконує Каннонір, несуть в собі руйнівну силу. Зайве говорити, що він один із небагатьох, хто здобув перемоги нокаутом у трьох різних дивізіонах.

"The Killa Gorilla" двічі нокаутував у своїй кар'єрі, але це сталося в категоріях до 93 і 120 кг. Жоден із середньоваговиків не зміг завершити його, і навіть Уіттекер, скинувши суперника, зіткнувся з тим, що просто не міг його вимкнути. Стійкість американця навіть у такому поважному віці вражає.

Слабкі сторони

Під час сходження в рейтингу недоліки Джареда були не так помітні. Однак, зустрівшись із двома екс-чемпіонами, він виявив свій головний недолік – повільність. Додайте до його потужності ще трохи маневреності, і все було б чудово, але нічого в світі немає ідеального.

Незважаючи на те, що Канноньєр починав з BJJ, гра на партері давно перестала бути його зброєю. Він може прикривати опонентів, але грамотний контроль, а особливо подачі – це забуте минуле.

Поточна форма і готовність бійця

Джареду 38 років, але, незважаючи на це, в останніх 5 боях він програв лише Віттакеру та Адесаньї, перед тим розібравшись з Джеком Германссоном, Келвіном Гастелумом і Дереком Брансоном. У всіх цих поєдинках спортсмен продемонстрував досить хорошу базу навичок, він здатний відпрацювати 5 раундів, але його стиль остаточно сформований і про якісь покращення в цьому віці говорити не варто. Буде чудово, якщо Cannonier зможе підтримувати форму після липневого виступу, інакше марно чекати від нього будь-яких нововведень.

Джареда Канноньєра проти Шона Стрікленда

Шон Стрікленд

Боєць на прізвисько «Тарзан» не так давно покинув першу п'ятірку і зараз знаходиться на 7-му рядку рейтингу. З 2011 по 2013 роки Шон володів титулом престижної ліги KOTC, який він успішно захистив п'ять разів, після чого довго намагався пробитися на вершину середнього дивізіону UFC, попутно пробуючи свої сили у вазі до 77 кг. Однак Камару Усман, Сантьяго Понзініббіо та Ейзеу Залескі душ Сантуш були перешкодами, які завадили йому швидко досягти мети.

Сильні сторони

Стрікленд демонструє дуже цікаву техніку в клітці: притиснуті до грудей руки, велика кількість прямих обох кінцівок, робота з центру восьмикутника, а також тиск, незважаючи на зовнішню незграбність, дають йому можливість захопити простір і обганяти супротивників ударами з нестандартних ракурсів.

Американський тейкдаун далеко не рідкість, незважаючи на його пристрасть до боксу. Коли Шону щось не вдається в положенні стоячи, він охоче йде на передачу і розкриває свій потенціал у партері. Крім того, «Тарзан» має бланк у вигляді чока ззаду.

Поєдинок з Перейрою дав зрозуміти, що Стрікленд не ідеальний у стійці, однак до цього моменту його захист як у вертикальному, так і в горизонтальному положеннях рідко давав слабину. Справді важко дістати каліфорнійця.

Слабкі сторони

У деяких епізодах американець готовий пожертвувати власною головою, отримуючи ушкодження, лише б зберегти свою наступальну стратегію. Крім того, йому не завжди вдається переключитися під час бою, тому спритніші суперники встигають скористатися його недоліками. Та й жага Шона бити виключно в голову, при небажанні тримати руки вище, теж викликає питання, адже мова йде про бійця десятки UFC.

Поточна форма і готовність бійця

Стрікленду 31 рік і, увійшовши в серію з 6 перемог, він мав усі шанси стати претендентом на пояс, якби не поєдинок з Алексом Перейрою. Нокаут, в якому він відлетів, знову плюнувши на захист заради свого стандартного стилю ведення бою, перекреслив тріумфи в боях з Джеком Германссоном, Урія Холом і Кшиштофом Йотко, не враховуючи решти. Шон дійсно нестандартний, важкий суперник для будь-якого середньоваговика, проте його не найвидатніший бійцівський IQ часто заважає йому досягти успіху на полі бою.

Порівняльний аналіз

Як і раніше, починаємо з антропометрії: Шон вище Джареда на 5 см, але програє йому за розмахом рук на 3 см, тобто ніяких критичних показників ми тут не спостерігаємо, виставляючи хлопців паритет. У наступному абзаці порівняємо потужність і фізичні дані: колишній важковаговик Канноньєр явно випереджає свого земляка за силою, і Стрікленду краще не намагатися доводити протилежне, інакше він ризикує знову опинитися на паркеті.

Стилістично бійці схожі лише в тому, що віддають перевагу роботі в стійці, але якщо «Тарзан» більше схожий на боксера, то у Джареда багатий арсенал, що складається не тільки з комбінацій з рук на партах, але і ударів ногами, і це разом з його фізикою дозволить збільшити перевагу в атакуючих діях. Єдине, що Шон набагато охочіше йде вперед і наносить більш акцентовані удари, адже Канноньєру доведеться повністю розкрити свої можливості для роботи другим номером.

Поєдинок на першому поверсі, швидше за все, буде ініціативою Стрікленда, і тільки якщо «Вбита горила» дістане його правою рукою або розчавить біля сітки. З огляду на те, що Джаред більш винахідливий, він дозволить супернику працювати на початку зустрічі, поступово підтягуючи його до своїх контратак. Обидва вони добре переносять пошкодження, тому нас чекає затяжна боротьба, де ключову роль відіграватиме схема гри, а не фізичні можливості спортсменів.

Прогноз проти Джареда Канноньєра проти Шона Стрікленда

Букмекери бачать Шона другорядним фаворитом у цій парі, хоча його останній бій навряд чи можна назвати видатним. Чи достатньо прямолінійного, дещо зухвалого вуличного стилю Стрікленда з правим кросом і швидким ударом, щоб перемогти Джареда? Можливо, на відстані 25 хвилин це зіграє якусь роль, але я ніколи не повірю, що Cannonier не організує хоча б кілька спроб добити ворога. Більш того, в липні Тарзан нокаутував в першому раунді. З цієї причини, а також через технічний арсенал, яким володіє екс-претендент, він більше вірить у свій тріумф, хоча для переконливої перемоги йому потрібен нокаут, адже дихати проти нього буде набагато важче. a-vis, а потім підвищити темп, а потім підтримувати його. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: переможе Джаред Канноньєр.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0