Прогноз на бій Артем Резніков проти Андрія Кошкіна

Нинішній Гран-прі в легкій вазі, який проводить ліга ACA, з ряду причин став вкрай проблематичним, і один із фаворитів змагань Артем Резніков, який і без того перебував у напружених стосунках з керівництвом промоушену, підбирав новий суперник надовго.

Незважаючи на всі перешкоди, 23 грудня він розділить клітку з вищою лігою Андрієм Кошкіним у півфіналі. На фінальній події року ACA 150 вирішиться доля фіналіста, і кожен боєць має шанс пройти до наступного етапу, щоб поборотися за головний приз.

Артем Резніков проти Андрія Кошкіна

Артем Резніков

Представник Казахстану є досвідченим борцем, який активно використовує свої навички на партері, виступаючи у вищих лігах ММА Росії. На батьківщині він завоював титул чемпіона організації Alash Pride, після цього бився в Fight Nights Global, а після переходу в ACA швидко став одним з претендентів на пояс, а також успішно проявив себе в чвертьфінал Гран-прі.

Сильні сторони

Артему вдалося зробити колосальну роботу, адаптувавши свій стиль боротьби для ефективної роботи в змішаних єдиноборствах. Він активно застосовує ударну техніку для захоплення оперативного простору в клітці, змушує суперників піднімати руки за рахунок потужних наведених рук з наступною передачею. А на першому поверсі його характерний рух з півночі на південь все частіше знаходить своїх жертв. Підводка до нього - це найщільніший подрібнений поряд з відмінним контролем позицій і їх постійним вдосконаленням. Додатково до цього додається вдалий час і витривалість.

Слабкі сторони

Звісно, Резнікову не під силу рівнятися топовим російським нападникам. Це яскраво виражається в його нездатності захищатися від ударів тулубом, а також працювати в стійці з тими, хто має хороший захист передачі. З тими ж Раісовим і Халієвим Артем з'їв багато ударів, хоча час від часу вміло перехоплював ініціативу, підсідаючи під удари ногами і виконуючи тейкдауни. Як би там не було, тричі за свою кар'єру він лягав на руки саме від невдач у боях.

Поточна форма і готовність бійця

Артему 30 років, його переможна серія складається з вражаючих 9 перемог, і не над кимось прохідним, а над такими монстрами, як Юсуф Раісов і Хасан Халієв, екс-боєць UFC Даві Рамос, Хамзат Аушев та інші. Зараз Резніков набрав хорошу ходу, його фізичну форму і майстерність доведено до відмінного рівня, а мотивація виграти Гран-прі перевершує будь-які інші бажання. Казах витривалий, за фізичною силою перевершує левову частку суперників і точно готовий зламати їх на землі, користуючись усіма перевагами на цій позиції.

Артем Резніков проти Андрія Кошкіна

Андрій Кошкін

Багато років росіянин присвятив виступам у рукопашному бою та панкратіоні, де завоював титул чемпіона Росії. Також має звання майстра спорту та чемпіона Центрального військового округу з армійського рукопашного бою. Згодом брав участь у чемпіонаті світу – двічі ставав там переможцем, після чого пішов у ММА. На даний момент спортсмен посідає 5-й рядок топ-ліги ACA.

Сильні сторони

Перш за все, Кошкін - барабанщик, однак багато хто недооцінює його удари. Виступаючи на панкратіоні, він то і справа амплітудно кидав противника на підлогу з подальшим добиванням. Звичайно, на більш високому рівні, з базовими борцями, це працює не так ефективно, однак сам навик присутній і може діяти як ефект несподіванки. В іншому, удари ногами з центру, ногами в голову, гра з боку суперника та вчасні контратаки дозволяють Андрію системно ламати захист суперника, виграючи поєдинки рішеннями та добиваннями у пізніх раундах.

Слабкі сторони

Як і будь-якому іншому любителю стоячих поєдинків, Кошкіну важко виступати на партері. Він чудово захищається від передач на ноги, а також відмінно в'яже нападаючого, не даючи йому працювати. Однак сам Андрій в ці моменти абсолютно пасивний, оскільки не володіє достатніми навичками позиційного бою, а крім того, не завжди бачить моменти, коли суперник вступає в прийоми. Неприємним бонусом тут також є його повільні старти, оскільки, покладаючись на збільшення темпу після екватора бою, він здає початок, і не завжди встигає позбавити суперника сил, щоб підібрати кінцівку.

Поточна форма і готовність бійця

Кошкіну 32 роки, несподівано для багатьох саме він був обраний учасником Гран-прі, незважаючи на те, що в останніх 5 боях спортсмен з Новокузнецька двічі програв. Програвши Устармагомеду Гаджидаудову та Алі Багову, він насилу обійшов Мурада Абдулаєва і здобув більш впевнені перемоги над Олександром Бутенком з Алтинбеком Мамашевим. Простіше кажучи, відсутність універсального стилю накладає відбиток на виступи Андрія в ACA, де знаходиться левова частка борців, порівняно з іншими промоушенами. Тим не менш, він завжди демонструє хороші кардіотренування і відмінно використовує свої сильні сторони в боях з рівним суперником.

Порівняльний аналіз

У цій парі Кошкін має незначну перевагу в антропометрії, який вище на 3 см, а в розмаху рук випереджає свого побратима на 4 см. Втім, Резніков однозначно нівелює це своєю фізикою, адже м'язова маса, яка анітрохи не розтрачує його витривалість, неодноразово дозволяла йому зносити супротивників набагато більших за Андрія. Якщо розібратися в технічній частині, то тут все очевидно: Кошкін не суперник Артему на полі, і навряд чи вразить його своїми ударними розробками. Єдина проблема для росіянина в тому, що у Резнікова в разі провалу в положенні стоячи є варіант - бій, але у випадку з Кошкіним у нього не буде плану "Б".

Цілком ймовірно, що стартові атаки казахстанця будуть вирівняні за рахунок тейкдауну і якісного захисту на партері. Крім того, Андрій чудово володіє ногами, які завжди сковували Артема в атаках. Але Резніков під час зустрічі не зменшить обертів, і розраховувати на те, що Кошкін перейде з роботи другим номером у агресора до наступних раундів, не варто. Він буде створювати проблеми в обмінах, буде багато рухатися, але представник Алмати рано чи пізно виконає свою роботу. Що ще цікавіше, він все більше йде на той самий північ-південь, і хто знає, можливо, півфінал Гран-прі так прикраситься перемогою.

Артем Резніков – Андрій Кошкін Прогноз

У цьому поєдинку на кону занадто багато, щоб жоден із хлопців не був готовий йти до кінця. Обидва можуть провести в клітці до 25 хвилин, нехай і не в високому темпі, і у кожного свої сильні сторони. Однак очевидна перевага Резнікова не тільки в чистій боротьбі, але і в греплінгу, з його вмінням підходити, виконувати одну і дві передачі ногами, фізичною силою не віщує шансів Кошкіна на тріумф. Його здатність відкриті та люті контрудари та сухість тіла ногами лише посилять бажання Артема підійти ближче та засипати його тейкдаунами, тому зіткнення обіцяє бути напруженим на початку, а потім Резніков переходить до більш активних дій, включаючи удари ліктями і випадкові тейкдауни в кожному раунді. Як зазначалося вище, цілком ймовірно, що будуть спроби подання заяв від казахської, після ударів по голові суперника. Сценарій, за якого Кошкін візьме верх, може розглядатися лише за умови грубих помилок Артема, що малоймовірно. Встановіть Додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: перемога Артема Резнікова.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0