Прогноз на бій Ізраель Адесанья проти Алекса Перейри

Нігерійський кікбоксер Ізраель Адесанья став справжнім відкриттям для середнього дивізіону UFC. Його вміння влаштовувати шоу до та під час бою підкорило серця шанувальників змішаних єдиноборств. Однак, коли Стайлбендер починав свою кар'єру у вищій лізі, мало хто знав про його історію з бразильським вишибалом Алексом Перейрою.

Їхня кікбоксингова дилогія закінчилася з рахунком 2:0 на користь «Поатана», і тепер цей хлопець вийшов на октагон за головою Ізі. У їхній очній зустрічі Адесанья програв, але на UFC 287 у сонячному Маямі 9 квітня «Останній майстер стилю» матиме ще одну можливість відігратися. Чи вдасться четверта спроба?

Ізраель Адесанья проти Алекса Перейри

Ізраїль Адесанья

Для екс-чемпіона UFC перебування на рингу перед дебютом у ММА також увінчалося значним успіхом. У боксі він двічі перемагав у турнірі Champion Super 8, а у кікбоксингу тричі здобував перемоги у турнірах King in the Ring Восьми у категоріях до 86 та 100 кг. Під час виступів у Glory він домігся статусу головного претендента на титул, але забрати його не зміг.

Що стосується MMA, то у Адесаньї все чудово: він став чемпіоном ліг AFC і Hex Fighting Series, отримав звання лідера середнього дивізіону UFC, а також заробив величезну кількість нагород і бонусів за свою роботу. вистави. Плани Стайлбендера очолити напівважкий дивізіон вищої ліги провалилися, але він планує повернутися туди в майбутньому.

Сильні сторони

Однією з головних рис Ізраеля є близький до ідеального таймінг, а також дивовижне відчуття дистанції, яке, як виявилося, він зберігає до моменту, коли його відбивають ноги. Легкий не володіє вражаючою силою, але швидкість і точність його ударів потрясають навіть найсильніших суперників. Крім того, він невпинно розвиває свої навички на полі, і, незважаючи на низький відсоток вдалих передач, йому цілком під силу контролювати собі подібних - тобто барабанщиків. І, звісно, багато топ-форвардів UFC позаздрять йому технічності та володінню ударами.

Слабкі сторони

З роками стійкість Адесаньї помітно впала. Він більше не може з'їсти жодного удару, як це було при зіткненні з Гастелумом, і приземлення на голову змушують його відступити, притискаючись до сітки і переходячи в глухий захист. Крім того, останній бій показав, що у нього теж є проблеми із захистом від лоукіків, але тут справа в тому, що нігерієць раніше не зустрічався з кікерами такого рівня в клітці. Та й у клінчах активність Ізраїлю кульгає, тому він відкриває перед опозицією велике поле для контратак.

Поточна форма і готовність бійця

Адесаньї 33 роки, і він двічі програв у своїх останніх 5 боях Яну Блаховічу та Алексу Перейрі. Що примітно, обидва розчавили його саме завдяки перевазі в розмірах і фізичній силі - з цим екс-чемпіон так і не навчився справлятися. Однак на його рахунку тріумфи в боях з Джаредом Канноньєром, Робертом Віттакером і Марвіном Ветторі, що є найкращим результатом у цьому дивізіоні. У Ізраеля були проблеми з мотивацією через відсутність конкуренції у вазі 84 кг, тому він вирішив піти в напівважку вагу, але зараз з цим має бути все в порядку, тому що Перейра є його головним кривдником за всю спортивну кар'єру.

Ізраель Адесанья проти Алекса Перейри

Алекс Перейра

Чинний чемпіон у середній вазі може похвалитися вражаючим послужним списком у кікбоксингу. Він був єдиним дворазовим чемпіоном вищої ліги Glory у середній та напівважкій вазі, мав титули WGP (двічі), WAKO Pro, неодноразово захищав свої пояси. Як професіонал, його рекорд становить 33 перемоги та 7 поразок.

Крім того, Олексій володіє чорним поясом з кікбоксингу (еквівалент звання MS), він досяг рівня коричневого з BJJ і навіть має 1 перемогу в професійному боксі. В UFC боєць зібрав 3 бонуси за 4 поєдинки, а також ряд бонусів за нокаут місяця. До слова, у 2022 році Перейру визнали найкращим бійцем за стрімкі досягнення у змішаних єдиноборствах.

Сильні сторони

Окрім дисципліни, чіткого дотримання ігрового плану та психічної стійкості, Олексій виділяється серед інших значною перевагою в антропометрії. Навіть на тлі напівважковаговиків він виглядає ефектно, що є проблемою для його суперників. При цьому бразилець чудово використовує свою багату за рахунок добре відпрацьованої техніки. Чемпіон хороший як у клінчі, так і на дистанції, а його потужність дозволяє скидати суперника навіть короткими неамплітудними ударами.

Слабкі сторони

Як показала практика, борцівська майстерність «Поатана» знаходиться в зародковому стані. Зі спини він працює вкрай невпевнено, позиційна боротьба не є його сильною стороною, тому поки що не може запропонувати нічого, крім грубої фізичної сили для виходу зі складних ситуацій. Однак присутність Гловера Тейшейри в його таборі може серйозно змінити хід справ.

Поточна форма і готовність бійця

Олексію 35 років, і в ММА він веде серію з 7 перемог поспіль. У цьому рекорді знайшли місце Бруно Сілва, Адесанья та Шон Стрікленд, а в поєдинку проти Ізраїлю Перейра довів, що цілком здатний провести 5 раундів, зберігаючи нокаутний потенціал. Наставництво Тейшейри має принести плоди навіть за такий короткий час, тому в майбутньому протистоянні від бразильця варто очікувати більш впевненого партнера, хоча б з позиції захисту, точно. В іншому чемпіон виглядає переконливо, не демонструючи відвертих недоліків у техніці та фізиці.

Порівняльний аналіз

Дивлячись на офіційні дані по антропометрії, де Адесанья обганяє Перейру на 3 см у висоті, при однаковому зрості, виникають сумніви, а чи правильно фахівці зробили розрахунки? Візуально бразилець виглядає не тільки вищим, але й значно потужнішим, ніби вони з різних вагових категорій. Крім того, Алекс практично відразу привласнює собі центр октагону, змушуючи суперників грати роль контрударників, що і сталося в їх першій зустрічі зі Стайлбендером.

Не можна сказати, що хтось зі спортсменів класом вище в стенді. Перейра спритніший у клінчах, а Адесанья випереджає його у швидкості та краще рухається. Враховуючи, що бразилець ледь не нокаутував у перші ж 5 хвилин їхнього бою, безглуздо говорити, що він небезпечніший за Ізраїля, важливіше те, наскільки Алекс вміло використовує кумулятивний ефект своїх ударів. Він розтрощив ноги екс-чемпіону зі стартового раунду, чим той чудово скористався в 5-му, зазнавши невдач на партері.

Якщо Ізі не вирішить кардинально змінити свій стиль і стати борцем, а Поатан цілком може знайти на це відповідь, то навряд чи ми побачимо в їх зустрічі кардинально інший результат - вони цілком готові витратити 4 раунди в сумі. над (3,5) кліткою 1,78. Підсилює це той факт, що «Володар стилю» завжди був набагато обережнішим у реваншах. І цього разу йому варто придумати щось, щоб протистояти лоу-кікам Перейри, і тоді перемога рішенням суддів буде в його кишені win 2 1.67. Принаймні в останньому бою він виглядав непогано, поки не «втратив ноги».

Прогноз на матч Ізраель Адесанья – Алекс Перейра

Як говорилося раніше, Ізраель відчував мотиваційний голод, так як в положенні стоячи жоден з попередніх боїв за останні роки не залишав його в безпорадному стані. Він був бездоганний, але різко скоротив кількість ефектних комбінацій в останніх матчах і перестав бути тим самим «Останнім майстром стилю». Тепер, після поразки, можна не сумніватися, що настрій у Адесаньї буде в повному порядку, адже його гордість не дозволить йому програти одному і тому ж супернику в 4-й раз поспіль. Використовуючи досвід минулих зустрічей з Перейрою, Ізі може піти різними шляхами до перемоги.

Наприклад: боротися, сушити боротьбу біля сітки, діючи щільніше, ніж минулого разу, або включити роботу ніг на максимум, завдаючи невелику кількість ударів з дальньої дистанції, покладаючись на їх упор. Олексій непоганий на середньо-близькій дистанції, де використовуються його гачки, але він успішно доносить їх лише до тих, хто стоїть на місці. Тренування з Гловером зроблять його кращим, але ніхто не став борцем менш ніж за 5 місяців. З цієї причини в якості переможця знову ж таки краще вибрати Адесанью. І хто знає, можливо, його заряду вистачить, щоб відкинути Алекса до середини 5-го сегменту, хоча такий результат малоймовірний. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз: тотал більше (4,5) за раундами / Перемога Ізраїля Адесаньї

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0