Шарлот проти Нью-Йорк Ред Буллз: чи зможуть Буллз продовжити безпрограшну серію в MLS?

25 серпня в матчі регулярного чемпіонату MLS зустрінуться Шарлотт і Нью-Йорк Ред Буллз. Поєдинок пройде на «Бенк оф Америка Арена» (Шарлотт).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Шарлотт" проти "Нью-Йорк Ред Буллз".

Шарлотт

Шарлотт проводить середній сезон, в 10 матчах команда здобула 4 перемоги і 3 рази зіграла внічию, а також зазнала 3 поразок. В останньому матчі чемпіонату Америки підопічні Діна Сміта теж помилилися, зігравши на виїзді внічию 2:2 з ФК «Остін». Голи у гостей забили Свідерскі та Таварес. «Шарлотт» займає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 37 очок після 25 матчів, при різниці м'ячів 30:27. У гонці бомбардирів у складі "коронованих" лідирує Аг'єманг, на рахунку якого 7 голів і 3 асисти.

«Біло-сині» дуже невдало виступили в Кубку Ліги, не зумівши навіть подолати груповий етап. 

Нью-Йорк Ред Буллз

Нью-Йорк Ред Буллз не може похвалитися надійною грою, за 10 матчів команда лише двічі перемогла, шість разів зіграла внічию і зазнала двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Америки підопічні Сандро Шварца змогли підняти настрій, розгромивши вдома «Цинциннаті» з рахунком 3:1. У господарів забили Морган (два голи) і Дункан. «Нью-Йорк Ред Буллз» займає 4-е місце в турнірній таблиці Східної конференції, набравши 41 очко після 25 матчів, при співвідношенні м'ячів 42:31. Гонку бомбардирів "червоних биків" лідирує Морган, на рахунку якого 12 голів і 3 асисти.

Також нью-йоркці зазнали жахливої невдачі в Кубку Ліги, програвши обидва матчі на груповому етапі. 

Шарлот проти Нью-Йорк Ред Буллз

Факти Шарлотт проти Нью-Йорк Ред Буллз

  • «Нью-Йорк Ред Буллз» не програють у 12 з останніх 13 ігор MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу Шарлотта становить 2,39. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,51. Коефіцієнт на перемогу Нью-Йорк Ред Буллз зупинився на позначці 2,97. Букмекери не знають, чого очікувати від команд у плані гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на Тотал менше 2,5 з коефіцієнтом 1,91, Тотал більше 2,5 з коефіцієнтом 1,90. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Загалом Шарлотт показує себе добре, хоча команда не застрахована від спадів. Нью-Йорк Ред Буллз останнім часом показує скромні результати, рідко програючи, але не часто перемагаючи. Враховуючи сильну гру господарів поля та безпрограшну серію «биків», у найближчій зустрічі, думаю, переможець не визначиться: нічия – 3,51.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0