Ванкувер – Лос-Анджелес: Чи продовжать гості безпрограшну виїзну серію?

25 серпня в матчі регулярного сезону MLS на арені BC Place (Ванкувер) зустрінуться команди Ванкувера і Лос-Анджелеса. 

Наші експертні прогнози та аналіз Ванкувера проти Лос-Анджелеса

Ванкувер

Ванкувер демонструє хороший рівень гри, в 10 матчах команда здобула 6 перемог і зіграла внічию, зазнавши трьох поразок. В останньому матчі американської ліги підопічні Ванні Сартіні не дуже дотиснули, програвши вдома Х'юстонському Динамо 3:4. Голи у господарів забили Піко (два голи) і Веселінович. Ванкувер посідає 5-е місце в турнірній таблиці Західної конференції, набравши 38 очок після 24 матчів, при різниці м'ячів 43:35. У гонці бомбардирів у "синьо-біло-синіх" лідирує Білий, на рахунку якого 12 голів і 2 асисти.

Також «Вайткепс» не зуміли тріумфувати в Кубку ліги, програвши в 1/16 фіналу мексиканському «Пумас» з рахунком 0:2. 

Лос-Анджелес

Лос-Анджелес демонструє ще кращі результати, здобувши 7 перемог, 10 разів зігравши внічию та зазнавши 2 поразок. В останньому матчі чемпіонату підопічні Стіва Черандоло показали себе переконливо, обігравши на виїзді Сіетл Саундерс з рахунком 3:0. Голи у гостей забили Буанга (дубль) і Богуш. Лос-Анджелес займає 2-е місце в турнірній таблиці конференції, набравши 47 очок після 24 матчів, при різниці м'ячів 48:30. У гонці бомбардирів "чорно-золотих" лідирує Буанга, на рахунку якого 16 голів і 9 асистів.

Команда продовжує боротьбу в Кубку ліги, обігравши в 1/8 фіналу Сан-Хосе Ертквейкс з рахунком 4:1. 

Ванкувер – Лос-Анджелес

Факти Ванкувера проти Лос-Анджелеса

  • Загальна кількість голів більше 2,5 у 5 з останніх 6 ігор Лос-Анджелеса MLS;
  • Загальна кількість голів понад 2,5 у 5 з останніх 6 матчів МЛС «Ванкувер Вайткепс»;
  • Лос-Анджелес не програє в 12 з останніх 13 ігор MLS.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не можуть вибрати фаворита в цій парі. Коефіцієнт на перемогу Ванкувера становить 2,65. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,78. Коефіцієнт на перемогу Лос-Анджелеса зупинився на позначці 2,52. Букмекери впевнені в результативному футбольному матчі. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом 2.41, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом 1.58. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Загалом Ванкувер демонструє хороші результати, команда може залишатися поруч із лідерами конференції. Лос-Анджелес показує якісні результати, по праву займаючи друге місце в таблиці Західної конференції. Обидві команди грають самі і дають грати суперникам, тому я очікую голів в очній зустрічі. Клуби забивають багато і пропускають в середньому більше 1 голу за матч: загальна кількість понад 3 – 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0