Динамо Мінськ – Мінськ. Чи продовжать господарі безпрограшну серію в чемпіонаті?

11 серпня в матчі 17-го туру білоруської Прем'єр-ліги зустрінуться команди "Динамо" Мінськ і "Мінськ". Матч відбудеться на стадіоні "Динамо Арена" (Мінськ).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Мінськ – Мінськ

Динамо Мінськ

Мінськ Динамо демонструє хороший рівень гри, у 10 матчах команда вісім разів перемогла та зіграла внічию, зазнавши однієї поразки. Підопічні Вадима Скрипченка відмінно показали себе в останньому матчі чемпіонату, обігравши вдома брестське «Динамо» з рахунком 1:0. У господарів гол відзначився Седько. Мінське "Динамо" займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 35 очок після 15 матчів, при співвідношенні м'ячів 28:8. У гонці бомбардирів у "біло-синіх" лідирує Адеола, на його рахунку 5 голів.

Участь «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів виявилася невдалою; За два матчі команда програла «Лудогорцю» з рахунком 0:2 і 1:0. 

Мінськ

Мінськ провів вкрай невдало першу половину сезону, навіть накопичивши серію з 15 матчів без перемог у чемпіонаті. Лише в останньому матчі чемпіонату країни підопічні Артема Челядинського змогли показати хороший результат, обігравши на виїзді БАТЕ з рахунком 1:0. Автором переможного голу «Ості» став Варакса. Мінськ займає 14-е місце в турнірній таблиці, набравши 8 очок, при коефіцієнті 9:24. У гонці бомбардирів у "городян" лідирує Малашевич, на рахунку якого два голи та результативна передача.

Мінськ провів 7 виїзних матчів у чемпіонаті, в яких по дві перемоги та нічия, зазнавши чотирьох поразок. 

Динамо Мінськ – Мінськ

Динамо Мінськ – Мінськ факти

  • Мінське "Динамо" не програє в 12 з останніх 13 матчів сезону;
  • Загальна кількість голів менше 2,5 в 6 останніх матчах мінського «Динамо» сезону. 

Прогноз підсумків гри

«Динамо» виступає переконливо, команда має намір взяти титул на внутрішній арені, але також продовжує боротьбу в єврокубках. Мінськ зараз бореться за виживання, позиція клубу не найкраща, шанси залишитися в еліті невеликі. Враховуючи форму господарів та гостей, фактор домашнього поля та рівень команд, думаю, у хлопців Скрипченка все вийде. Вдома «біло-сині» просто розкотять земляків: мінське «Динамо» виграє з гандикапом (-1).  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0