Жувентуд – Ботафого. Чи перервуть господарі безвиграшну серію в чемпіонаті?

11 серпня в рамках 22-го туру бразильської Серії А на арені «Альфредо Жаконі» (Кашіас-ду-Сул) поміряються силами клуби «Жувентуд» і «Ботафого». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Жувентуд" проти "Ботафого".

«Ювентуд»

«Ювентуд» не може похвалитися надійною грою, в 10 матчах команда здобула три перемоги, чотири рази зіграла внічию і зазнала трьох поразок. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Роджера Мачадо Маркеса також залишилися без перемоги, зігравши на виїзді з Корінтіансом 1:1. У гостей гол забив Алан Рушель. "Ювентуд" займає 13-е місце в турнірній таблиці, набравши 22 очки після 19 матчів, з різницею м'ячів 21:25. У гонці бомбардирів у "папуг" лідирують Жоао Карлос 4+1 і Лукас Барбоса 4+1.

На рідному полі «зелено-білі» провели 10 матчів, здобувши 5 перемог і 4 нічиї, зазнавши однієї поразки. 

Ботафого

Ботафого виступає набагато переконливіше, в 10 матчах команда здобула 6 перемог і 3 рази зіграла внічию, при цьому зазнавши лише однієї поразки. В останньому матчі чемпіонату підопічні Хорхе Артура також продемонстрували свій клас, впевнено здолавши на виїзді «Атлетіко Гояніенсе» з рахунком 4:1. У гостей забили Карлос Альберто, Да Круз, Ромеро та Луїс Енріке. «Ботафого» займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 43 очки, при співвідношенні м'ячів 35:20. У гонці бомбардирів за "самотню зірку" лідирують Луїс Енріке 4+3 і Тікіньо Соареш 4+3.

У чемпіонаті клуб провів 11 виїзних матчів, здобувши 6 перемог і 3 нічиї, зазнавши 2 поразок. 

Жувентуд – Ботафого

Факти Жувентуде проти Ботафого

  • Загальна кількість голів понад 2,5 в останніх 3 матчах Ботафого в чемпіонаті Бразилії;
  • Ботафого не програє в 9 з останніх 10 матчів у чемпіонаті Бразилії;
  • Жувентуд не вигравав останні 5 матчів у чемпіонаті Бразилії. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в матчі господарям поля. Коефіцієнт на перемогу "Жувентуде" становить 3,45. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,35. Коефіцієнт на перемогу Ботафого зупинився на позначці 2,16. Букмекери не очікують результативної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на Тотал менше 2,5 з коефіцієнтом 1,67, Тотал більше 2,5 з коефіцієнтом 2,24. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

В останніх турах «Ювентуд» показує невдало, і команда, швидше за все, залишиться в кінці турнірної таблиці. «Ботафого» протягом усього сезону діяв з позиції сили, що дозволило команді вирватися в лідери. Враховуючи кризу господарів і стабільну гру гостей протягом сезону, думаю, "самотня зірка" зможе добитися виїзного успіху: перемагає "Ботафого" - 2,16.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0