Інтернасьйон – Палмейрас: чи перервуть господарі безвиграшну серію?

4 серпня в рамках 21-го туру бразильської Серії А на арені José Pinheiro Borde Arena (Порту-Алегрі) поміряються силами клуби «Інтернасьйональ» і «Палмейрас». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Інтернасьйональ" проти "Палмейрас".

«Рубін

Інтернасьонал» повністю провалився, команда не може перемагати вже 10 ігор поспіль. В останньому матчі чемпіонату Бразилії команда Едуардо Куде зуміла вчепитися за очки, зігравши на виїзді внічию з Баїєю (1:1). Автором єдиного голу у гостей став Борре. Інтернасьйон займає 14 місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок після 15 ігор, при співвідношенні м'ячів 13:13. У гонці бомбардирів за "колорадос" лідирує Веллінгтон, у активі якого 4 м'ячі та асист.

На рідному полі «червоні» зіграли 6 матчів у чемпіонаті, здобувши дві перемоги та нічию, а також зазнавши двох поразок. 

Хімкі

Палмейрас зумів взяти участь у восьми матчах липня, здобувши чотири перемоги та зігравши внічию, і зазнавши трьох поразок. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Абеля Феррейри зазнали невдачі, поступившись на своєму полі Віторії з рахунком 0:2. "Палмейрас" посідає 3-е місце в турнірній таблиці, набравши 36 очок, при співвідношенні м'ячів 27:16. У гонці бомбардирів "зелено-білих" лідирують Гонсалвеш 5+4 і Лопеш 5+1.

У чемпіонаті "свині" провели 9 виїзних матчів, здобувши чотири перемоги та дві нічиї, зазнавши трьох поразок. 

Інтернасьйон – Палмейрас

Факти про матч Інтернасьонал проти Палмейраса

  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 4 матчах Палмейраса в чемпіонаті Бразилії;
  • Інтернаціонале не зміг виграти останні 6 матчів у чемпіонаті Бразилії. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають невелику перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу Інтернасьонала становить 2,52. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,37. Коефіцієнт на перемогу Палмейреса зупинився на позначці 2,81. Букмекери не очікують результативної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на Тотал менше 2,5 з коефіцієнтом 1,625, Тотал більше 2,5 з коефіцієнтом 2,34.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Інтернасьйон» досі не може подолати це, через що команда опинилася в середині таблиці і продовжує падати. В останніх турах «Палмейрас» знизив обороти, через що клуб трохи відпустив лідерів чемпіонату Бразилії. Підопічні Феррейри виграють майбутній матч, «зелено-білі» переграють розгублених «червоних» навіть на виїзді за рахунок кращої кондиції: перемагає Палмейрас – 2,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0