Флуміненсе – Баїя: чи продовжать господарі свою переможну серію?

4 серпня в матчі 21-го туру бразильської Серії А на арені «Маракана» (Ріо-де-Жанейро) зустрінуться команди «Флуміненсе» і «Баїя». 

Експертні прогнози та аналіз Флуміненсе проти Баїї

Флуміненсе

Флуміненсе почав свій підйом з глибини, команда накопичила серію з трьох перемог поспіль у чемпіонаті. В останньому матчі національного чемпіонату підопічні Фернандо Дініса на виїзді були сильнішими за Брагантіно – 1:0. У гостей гол забив Лонг Еліас. Флуміненсе займає 19 місце в турнірній таблиці, набравши 17 очок після 19 матчів, при коефіцієнті м'ячів 15:24. У гонці бомбардирів за "трьох кольорів" лідирують Гансо 3+3 та Лонг Еліас 3+0.

На рідному полі «воїни» провели 9 матчів у лізі, здобувши 2 перемоги та 4 нічиї, зазнавши 3 поразок. 

Bahia 

Bahia останнім часом знизилася, команда не може перемагати вже чотири гри поспіль. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Рожеріо Чені змогли виграти очки, зігравши вдома внічию з Інтернасьйоналом 1:1. У господарів гол відзначився Давид Дуарте. «Баїя» займає 7 місце в турнірній таблиці, набравши 32 очки з різницею м’ячів 29:24. У гонці бомбардирів за "трьох кольорів" лідирує Еверальдо, на рахунку якого 6 голів і асист. У чемпіонаті команда провела 10 виїзних матчів, здобувши дві перемоги та чотири рази зігравши внічию, а також зазнавши чотирьох поразок. 
 
Флуміненсе – Баїя

Флуміненсе проти Байя Факти

  • Загальна кількість голів менше 2,5 в останніх 10 матчах Флуміненсе в чемпіонаті Бразилії;
  • Флуміненсе виграв останні 4 домашні матчі у всіх турнірах проти Баїї;
  • Флуміненсе не пропускав в останніх 3 матчах чемпіонату Бразилії 

Завантажте коефіцієнти 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу Флуміненсе становить 2,08. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,49. Коефіцієнт на перемогу Баїї зупинився на позначці 3,55. Букмекери не очікують результативної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на Тотал менше 2,5 з коефіцієнтом 1,76, Тотал більше 2,5 з коефіцієнтом 2,09. Встановіть додаток 1xbet і робіть ставки на своїх фаворитів!

Гра Total Predictions

Флуміненсе зараз у хорошій формі, незабаром команда повинна покинути зону вильоту. Баїя діє скромніше, клуб зараз у занепаді. Хлопці Дініса виграють матч, «триколірні» за рахунок куражу зможуть здолати суперника, особливо вдома: перемога Флуміненсе – 2,08.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0