Динамо Махачкала – Парі Нижній Новгород. Хто здобуде першу перемогу в чемпіонаті?

4 серпня в рамках 3-го туру російської Прем'єр-ліги на стадіоні «Анжи Арена» (Каспійськ) міряються силами клуби «Динамо» Махачкала і «Парі» Нижній Новгород.

Експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Махачкала – Парі Нижній Новгород

Динамо Махачкала

Динамо Махачкала ще не знайшло свою гру, з червня команда взяла участь у шести матчах на всіх рівнях, чотири рази зіграла внічию і двічі поразила. У першому матчі нового сезону російської Прем'єр-ліги підопічні Хасанбі Біджієва в загальному заліку показали гідний результат, на виїзді команда зіграла внічию з "Хімками" 1:1. Загалом вдалим можна вважати результат другого туру, в якому "біло-сині" на виїзді зіграли внічию з Краснодаром 0:0.

Динамо Махачкала займає 12 місце в турнірній таблиці, набравши 2 очки, при співвідношенні м'ячів 1:1. 

«Парі» Нижній Новгород

«Нижній Новгород» не був особливо активним під час підготовки до сезону, команда взяла участь лише у трьох товариських матчах, здобувши дві перемоги та ще одну нічию. Підопічні Саші Іліча невдало стартували в АПЛ, поступившись у першому домашньому матчі «Рубіну» з рахунком 2:4. Ще гірше склався для ніжинців останній матч, в якому команда без жодних шансів поступилася на своєму полі ЦСКА з рахунком 0:3.

Нижній Новгород посідає 15 місце в турнірній таблиці, клуб поки не має очок, різниця м'ячів 2:7. 

Динамо Махачкала – Парі Нижній Новгород

Динамо Махачкала – Парі Нижній Новгород Факти

  • Парі НН пропустив принаймні 3 голи в 9 з останніх 11 матчів чемпіонату Росії;
  • Парі НН програв 10 з останніх 12 матчів у чемпіонаті Росії;
  • Тотал голів більше 2,5 зіграно в 9 з 11 останніх матчів Парі НН в чемпіонаті Росії. 

Завантажте коефіцієнти 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу махачкалинського «Динамо» становить 2,27. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,20. Коефіцієнт на перемогу Парі НН зупинився на позначці 3,70. Букмекери не очікують результативного футбольного матчу. Букмекерська контора «Зеніт» пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,65, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 2,35. Встановіть додаток 1xbet і робіть ставки на своїх фаворитів!

Гра Total Predictions

У РПЛ динамівці не програють, хоча виграти поки не вдається, у команди є характер і вдома треба грати агресивніше. Нижній Новгород повністю розвалився, команда дивом не вилетіла в минулому сезоні, а в нинішньому виглядає головним претендентом на виліт. Враховуючи кризу гостей, думаю, хлопцям Біджієва вдасться досягти історичного успіху: перемога "Динамо" Махачкали - 2,27. 

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0