БАТЕ – Нафтан. Чи продовжать господарі переможну серію?

10 серпня в рамках 17-го туру білоруської Прем'єр-ліги на «Борисов-Арені» (Борисов) поміряються силами клуби БАТЕ та «Нафтан-Новополоцьк». 

Експертні прогнози та аналіз матчу БАТЕ – Нафтан

БАТЕ

БАТЕ демонструє дуже скромний рівень гри, в 10 матчах команда здобула чотири перемоги і зіграла внічию, зазнавши п'яти поразок. В останньому матчі чемпіонату хлопці Ігоря Крюшенка також не впоралися, поступившись вдома з мінімальним рахунком Мінську 0:1. БАТЕ займає 10-е місце в турнірній таблиці, набравши 19 очок, при коефіцієнті 17:16. У гонці бомбардирів у "жовто-синіх" лідирують Оміртаєв 4+1 і Панюков 4+0.

На рідному полі «батони» провели 8 матчів у чемпіонаті, здобувши три перемоги та дві нічиї та зазнавши трьох поразок. 

«Нафтан» 

«Нафтан» зараз виступає ще скромніше, у 10 матчах клуб лише тричі переміг і зіграв унічию, зазнавши шість поразок. В останньому матчі білоруської першості хлопці Альберта Рибака також не вдалися, поступившись на своєму полі «Слуцьку» з рахунком 1:4. Самі ж господарі взагалі не забили, м'яч залетів у ворота суперника після автоголу Билинкіна. Нафтан посідає 13 місце в турнірній таблиці, набравши 15 очок після 15 матчів, різниця м’ячів – 16:21. У гонці бомбардирів у "нафтовиків" лідирує Папарига, на рахунку якого 7 голів і 2 асисти.

У чемпіонаті клуб провів 8 виїзних матчів, вигравши в них, чотири зігравши внічию і зазнавши трьох поразок. 
 
БАТЕ – Нафтан

БАТЕ – Нафтан Факти

  • Загальна кількість голів менше 2,5 у 7 з 10 останніх матчів БАТЕ сезону;
  • БАТЕ програв останні 3 домашні матчі сезону. 

 Гра Total Predictions

БАТЕ показує скромні результати, команда, схоже, вже звикла до думки, що великих перемог найближчим часом чекати не доводиться. «Нафтан» демонструє не найкращі результати, але все ж команда створила солідний гандикап із зони вильоту. Обидві команди зараз явно не в найкращій формі, тож очна зустріч – шанс покращити свої позиції. Думаю, незважаючи на кризу, хлопці Крюшенка візьмуть три очки. "Жовто-сині" скористаються шансом покращити позиції за рахунок "нафтовиків": перемагає БАТЕ.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0