Чорноморець – Зоря. Чи візьмуть «моряки» перші очки в сезоні?

10 серпня о 15:30 за московським часом в рамках 2-го туру української Прем'єр-ліги на арені «Чорноморець» (Одеса) поміряються силами клуби «Чорноморець» і «Зоря». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Чорноморець" – "Зоря".

Чорноморець

Під час підготовки до сезону «Чорноморець» не зміг проявити себе добре, команда встигла взяти участь у п’яти товариських матчах, здобувши одну перемогу та дві нічиї, а також зазнавши двох поразок. Невдалим для підопічних Олександра Бабича став і останній товариський матч, в якому команда поступилася Олександрії з рахунком 0:2. Судячи з усього, одесити не зробили жодних висновків, оскільки в першій же офіційній зустрічі команда знову провалилася, поступившись на виїзді «Кривбасу» з рахунком 0:1.

Оновлені «моряки» показали себе з хорошого боку в першому турі УПЛ, хоча очок це їм не додало. 

«Зоря

» Активніше готувалася до сезону «Зоря», клуб зумів взяти участь у семи товариських матчах, здобувши дві перемоги та три нічиї, а також зазнавши двох поразок. Непоганим для підопічних Юрія Коваля був останній матч підготовки, в якому команда обіграла «Аль-Таавун» з рахунком 2:0. Непогано проявили себе луганчани і в першому матчі Прем’єр-ліги, зламавши опір Інгульця – 2:1. Точні удари Басіча та Яцика принесли перемогу "чорно-білим".

Потенціал і амбіції нинішньої «Зарі» розгледіти складно, стартові ігри турніру мають трохи прояснити ситуацію. 

Чорноморець – Зоря

Чорноморець – Зоря факти

  • Чорноморець програв 8 з останніх 9 матчів чемпіонату України;
  • «Чорноморець» програв у першому таймі та матчі у 6 із 7 останніх матчів чемпіонату України;
  • Чорноморець не забивав у 5 із 7 останніх матчів чемпіонату України.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в матчі господарям поля. Коефіцієнт на перемогу "Чорноморця" становить 3,74. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,58. Коефіцієнт на перемогу "Зорі" зупинився на позначці 1,95. Букмекери очікують результативної гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,96, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,82. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Зараз «Чорноморець» виступає погано, команда не може серйозно боротися за високі позиції. «Зоря» непогано почала чемпіонат, головне не збавляти обертів. Обидві команди за великим рахунком загадки, вони кардинально змінилися за літо і навряд чи стануть сильнішими. Що стосується очної зустрічі, то у хлопців Коваля трохи більше шансів на успіх, «чорно-білі» зможуть здолати «моряків» за рахунок вищої індивідуальної майстерності: перемога «Зорі» – 1,95.

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0