Сан-Паулу проти Атлетіко Гояньенсе. Чи перервуть гості безвиграшну серію в чемпіонаті?

11 серпня в рамках 22-го туру бразильської Серії А на арені «Альфредо Жаконі» (Кашіас-ду-Сул) поміряються силами клуби «Жувентуд» і «Ботафого». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Сан-Паулу» проти «Атлетіко Гояніенсе».

Сан-Паулу

Сан-Паулу демонструє хороший рівень гри, в 10 матчах команда здобула 6 перемог і 2 рази зіграла внічию, при цьому зазнавши 2 поразок. В останньому матчі чемпіонату Бразилії підопічні Луїса Зубельдіа також виступили переконливо, обігравши вдома Фламенго з рахунком 1:0. Автором переможного голу для господарів став Каллері. "Сан-Паулу" посідає 6-е місце в турнірній таблиці, набравши 35 очок, при співвідношенні м'ячів 29:21. У гонці бомбардирів за "трьох кольорів" лідирує Лучано, на рахунку якого 6 голів і асист.

На рідній землі в Серії А клуб провів 11 матчів, здобувши 7 перемог, 2 нічиї та 2 поразки. 

Атлетіко Гояньенсе

Атлетіко Гояньєнсе перебуває у дуже складній ситуації, команда не може виграти 13 ігор поспіль. Невдало виступили підопічні Жоржиньо і в останньому матчі чемпіонату, програвши на своєму полі «Ботафого» з рахунком 1:4. У господарів гол відзначився Кемпбелл. Атлетіко Гояньєнсе посідає останнє місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок, при коефіцієнті м'ячів 17:35. У гонці бомбардирів у "драконів" лідирує Луїс Фернандо, на рахунку якого 6 голів.

У чемпіонаті команда провела 11 виїзних матчів, в яких 2 перемоги та 3 нічиї, зазнавши 6 поразок. 

Сан-Паулу проти Атлетіко Гояньенсе

Факти про матч Сан-Паулу – Атлетіко Гояньенсе

  • Атлетіко G програв 7 з останніх 8 матчів у чемпіонаті Бразилії 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. Коефіцієнт на перемогу Сан-Паулу - 1,56. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 4,12. Коефіцієнт на перемогу Атлетіко Гояньенсе зупинився на позначці - 6,00. Букмекери не очікують результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом - 1.71, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом - 2.18. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Сан-Паулу» виступає переконливо, команда вміє розподіляти сили по всіх турнірах і знаходити підхід до суперників. Атлетіко Гояньенсе повністю розвалився, клуб ризикує залишитися в самому низу турнірної таблиці. Враховуючи різницю в нинішній формі, фактор домашнього поля і загальний вищий клас господарів, думаю, хлопцям із Зубельдії вдасться здобути ще три очки: перемога Сан-Паулу з гандикапом – 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0