Спартак - Ахмат. Чи здобудуть гості першу перемогу в чемпіонаті?

11 серпня в матчі 4-го туру російської Прем'єр-ліги на «Лукойл Арені» (Москва) зустрінуться команди «Спартак» і «Ахмат». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Ахмат».

«Спартак

» У новому сезоні «Спартак» зумів взяти участь у чотирьох офіційних матчах, здобувши три перемоги та зазнавши однієї поразки. У Кубку Росії команда Деяна Станковича показала відмінний результат, обігравши вдома московське "Динамо" з рахунком 3:0 в першому турі. Непогано склався для "червоно-білих" і останній матч чемпіонату країни, в якому клуб вдома переміг "Крила Рад" з рахунком 3:0. Перемогу «гладіатори» здобули завдяки точним ударам Угальде (дубль) і Прутцева.

У турнірній таблиці РПЛ «Спартак» посідає 5 місце, набравши 6 очок при різниці м’ячів 6:3. 

Ахмат

Ахмат не може похвалитися надійною грою на старті сезону, команда встигла взяти участь у чотирьох офіційних матчах, здобувши лише одну перемогу, ще двічі зігравши внічию та зазнавши однієї поразки. Підопічні Магомеда Адієва добре показали себе лише в першому матчі Кубка Росії, де команда вдома розгромила Нижній Новгород з рахунком 4:1. Але в останньому матчі чемпіонату Росії "зелено-білих" чекав дошкульний удар, клуб був розгромлений вдома "Локомотивом" 0:5.

«Ахмат» посідає 14 місце в турнірній таблиці, набравши 2 очки, при співвідношенні м’ячів 1:6. 

Спартак - Ахмат

Спартак проти Ахмата факти

  • «Спартак» не програє в 9 з 10 останніх матчів чемпіонату Росії;
    Ахмат не зміг виграти в останніх 5 матчах чемпіонату Росії. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху москвичів. Коефіцієнт на перемогу "Спартака" - 1,45. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,20. Коефіцієнт на перемогу Ахмата зупинився на позначці 7.00. Букмекери очікують результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1,85, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 2,00.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Спартаку» вдалося набрати швидкість після провального стартового туру, команда боротиметься за високі місця. Ахмат зараз не в формі, команда, як і в минулому сезоні, на старті виглядає слабо. Враховуючи фактор домашнього стадіону, поточну форму клубів, думаю, «червоно-білі» продовжать переможну серію в сезоні: перемога «Спартака» з гандикапом – 1,65

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0