Німан – Гомель. Чи продовжать господарі переможну серію вдома?

11 серпня в матчі 17-го туру білоруської Прем'єр-ліги зустрінуться команди "Динамо" Мінськ і "Мінськ". Матч відбудеться на стадіоні "Динамо Арена" (Мінськ).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Німан» – «Гомель».

«Німан»

«Німан» грає переконливо, в останніх 10 матчах клуб здобув сім перемог і зіграв внічию, зазнавши двох поразок. В останньому матчі Вищої ліги підопічні Ігоря Ковалевича змогли добитися успіху, обігравши на виїзді «Мінськ» з рахунком 2:0. За гродненців забили Савицький і Аликулов. «Німан» займає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 33 очки після 15 матчів, при коефіцієнті м’ячів 19:11. Лідирує в гонці бомбардирів "жовто-зелених" Савицький, на рахунку якого 6 голів і результативна передача.

А ось у кваліфікації Ліги конференцій «олені» відверто провалилися, після домашньої нічиєї 0:0 і поразки 0:5 на виїзді від ЧФР Клуж. 

Гомель

«Гомель» зараз не в найкращій формі, в 10 матчах клуб здобув три перемоги і тричі зіграв внічию, а також зазнав чотирьох поразок. В останньому матчі національної першості Андрій Горовцов також не впорався, поступившись вдома «Слуцьку» з рахунком 1:2. Автором єдиного голу у господарів став Потапенко. Гомель посідає 7-е місце в турнірній таблиці, набравши 21 очко, при коефіцієнті 21:14. У гонці бомбардирів у "біло-зелених" лідирує Еффагі, на рахунку якого 10 голів і 2 асисти.

У чемпіонаті «рисі» зіграли 8 виїзних матчів, здобувши 3 перемоги та 4 зігравши внічию, а також зазнавши поразки. 

Німан – Гомель

Німан vs Гомель факти

  • «Німан» виграв 7 з останніх 8 домашніх ігор сезону;
  • «Німан» не пропускав у 6 з останніх 10 матчів сезону;
  • Загальна кількість голів понад 2,5 в останніх 4 матчах «Гомеля» сезону. 

Прогноз підсумків гри

Після чергової невдачі в Європі «Німан» тепер повністю зосередиться на внутрішній арені, команда здатна поборотися за титул. «Гомель» виступає з перемінним успіхом, команда закріпилася в середині турнірної таблиці, і особливих змін у її позиції чекати не варто. У найближчому матчі підопічні Ковалевича переможуть, «олені» сильні вдома, та й загалом перевершують суперника, що й продемонструють на полі: перемога «Німана» з гандикапом – (-1). Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0