Челсі проти Манчестер Сіті. Хто переможе в головному матчі першого туру Прем'єр-ліги?

У неділю, 18 серпня, на стадіоні "Стемфорд Брідж" відбудеться матч "Челсі" - "Манчестер Сіті" в рамках 1-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Манчестер Сіті".

«Челсі»

«Челсі» посів лише шосте місце в останній англійській Прем’єр-лізі, тому «сині» явно прагнутимуть покращити свої позиції в новому сезоні. У міжсезоння клуб знову змінив тренера і зараз команда працює з Енцо Мареска, який минулого сезону повернув Лестер в еліту британського футболу.

Матчі з топ-суперниками мають підтвердити готовність «Челсі» боротися за місце в топ-4 турнірної таблиці, тому стартовий матч проти «Манчестер Сіті» буде дуже важливим для «синіх» з усіх точок зору. Лондонців підтримають місцеві вболівальники, які неодмінно проштовхнуть своїх улюбленців вперед. 

«Манчестер Сіті»

«Манчестер Сіті» вже розпочав новий сезон з перемоги в FA Community Shield, яка підтвердила небажання «городян» розлучатися зі своїм переможним менталітетом. Підопічні Пепа Гвардіоли вигравали чемпіонат Англії чотири рази поспіль і тепер збираються знову захистити свій титул.

«Манчестер Сіті» буде фаворитом першого туру АПЛ, хоча команді однозначно доведеться зіграти дуже складний матч на виїзді проти сильного суперника. Не всі гравці «городян» повністю готові до цього сезону та набиратимуть форму під час кампанії, а це означає, що тренеру команди чекають сюрпризи в стартовому складі на наступну гру. 

Челсі проти Манчестер Сіті

Челсі проти Манчестер Сіті факти

  • У минулій англійській Прем'єр-лізі "Манчестер Сіті" і "Челсі" двічі зіграли внічию: 1:1 і 4:4;
  • Лише в двох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах була ставка на тотал більше (2,5);
  • У трьох з п'яти останніх матчів між суперниками була ставка на те, що заб'ють обидві команди;
  • Манчестер Сіті виграв три з останніх п'яти матчів проти Челсі у всіх турнірах. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на головний матч першого туру чемпіонату Англії: на перемогу «Челсі» можна поставити 4,10, на нічию — 4,00, на перемога Манчестер Сіті за 1,84.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде центральний матч стартового туру нового розіграшу АПЛ, в якому чинний чемпіон зіграє на виїзді з претендентом на високі місця в кінцівці сезону. Минулої кампанії «Челсі» та «Манчестер Сіті» двічі зіграли внічию, але потім «городяни» перемогли «синіх» у Кубку Англії, а також були сильнішими в останньому передсезонному матчі. Команда Пепа Гвардіоли недаремно вважається фаворитом і виглядає набагато краще, тому ставка на перемогу Манчестер Сіті за 1,84 від BC 1xbet виглядає логічним вибором.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0