Шахтар Караганда – Ордабаси. Чи продовжать гості не програвати в чемпіонаті?

18 серпня в матчі 17-го туру казахстанської Прем'єр-ліги на арені «Шахтар» (Караганда) зустрінуться команди «Шахтар Караганда» і «Ордабаси».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Шахтар Караганда – Ордабаси

Шахтар Караганда

«Шахтар» проводить вкрай невдалий сезон, в останніх 10 матчах дві перемоги та нічия, зазнавши при цьому семи поразок. В останньому матчі казахської Прем'єр-ліги підопічні Андрія Фінонченка відверто провалили, без жодних шансів програвши вдома «Кайрату» з рахунком 0:3. "Шахтар" посідає останнє місце в турнірній таблиці, набравши після 14 матчів 8 очок з різницею м'ячів 5:24. У гонці бомбардирів у гірників лідирує Ашортія, на рахунку грузина вже два голи.

Вдома клуб з Караганди провів 7 матчів у чемпіонаті, здобувши дві перемоги та зігравши внічию, і зазнавши трьох поразок. 

Ордабаси

З липня «Ордабаси» встигли взяти участь у семи матчах на всіх рівнях, здобувши лише одну перемогу, чотири рази зігравши внічию та зазнавши двох поразок. В останньому матчі чемпіонату Казахстану підопічні Олександра Седнєва не дотиснулися, зігравши на виїзді внічию з «Жетису» — 1:1. У гостей гол забив Турсунбай. «Ордабаси» посідають 3 місце в турнірній таблиці, набравши 26 очок після 13 матчів, при різниці м’ячів 21:9. У гонці бомбардирів у "біло-синіх" лідирує Яхшибоєв, який забив 5 голів.

Клуб відмінно показав себе в кваліфікації LKF, обігравши «Діфферданж». Однак у наступному турі вони поступилися «Пюніку» в першому матчі 0:1. 

Шахтар Караганда – Ордабаси

Шахтар Караганда - Ордабаси факти

  • «Шахтар» не виграв 8 з останніх 9 матчів сезону;
  • Ордабаси не виграли 7 з останніх 8 матчів сезону. 

Прогноз підсумків гри

«Шахтар» виступає дуже невдало, команда ризикує залишитися в самому низу турнірної таблиці. Ордабаси є одними з кращих на внутрішній арені, команда продовжить боротьбу за чемпіонство. Зараз команди в різних вагових категоріях, в різних формах і фінансовому просторі. Тому чекаю успіху від хлопців Седнєва, «біло-сині» мають вищий рівень майстерності, тому проблем із результатом на виїзді у них не буде: Ордабаси перемагає з гандикапом – (-1). Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0