Гомель – БАТЕ. Чи перервуть гості безвиграшну серію в чемпіонаті?

18 серпня в рамках 18-го туру білоруської Прем'єр-ліги на стадіоні «Центральний» (Гомель) поміряються силами клуби «Гомель» і БАТЕ. 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Гомель» – БАТЕ

«Гомель

» «Гомель» зараз не може похвалитися надійною грою, у 10 матчах команда здобула три перемоги та три нічиї, зазнавши чотирьох поразок. В останньому матчі Вищої ліги підопічні Андрія Горовцова також не зуміли добитися успіху, зігравши на виїзді внічию з «Німаном» — 1:1. Гол у складі "зелено-білих" відзначився Еффаге. «Гомель» займає 10-е місце в турнірній таблиці, набравши 22 очки, при коефіцієнті м’ячів 22:15. У гонці бомбардирів у "рисей" лідирує Еффаге, на рахунку якого 11 голів і 2 асисти.

На рідному полі «зелено-білі» провели 8 матчів чемпіонату, здобувши дві перемоги та дві нічиї та зазнавши чотирьох поразок. 

БАТЕ

БАТЕ теж у своєрідній кризі, у 10 матчах команда здобула чотири перемоги та дві нічиї, а також зазнала чотирьох поразок. В останньому матчі національної ліги підопічні Ігоря Крюшенка також допустили втрату очок, зігравши вдома внічию з «Нафтаном» 1:1. У борисовців голом забив Джикия. БАТЕ посідає 11 місце в турнірній таблиці, набравши 20 очок, при коефіцієнті м'ячів 18:17. У гонці бомбардирів у "жовто-синіх" лідирують Оміртаєв 4+1 і Панюков 4+0.

У чемпіонаті «батони» провели 8 виїзних матчів, здобувши по 2 перемоги та зігравши внічию, зазнавши 4 поразок. 

Гомель – БАТЕ

Гомель – БАТЕ факти

  • Обидві команди забили в останніх 4 матчах Гомеля;
  • Тотал менше 2,5 в 7 з 10 останніх матчів за участю БАТЕ;
  • У 8 з останніх 10 ігор БАТЕ принаймні одна команда не забила. 

Прогноз підсумків гри

«Гомель» не стабільно виступає, особливо в останніх турах, тому знаходиться в середині таблиці. У БАТЕ справи не кращі, команда втратила статус гранду і навіть не мріє про великі досягнення на внутрішній арені. Обидві команди нестабільні, тому результат очної зустрічі може бути будь-яким. Буду припускати, що суперники будуть грати з атаки і радувати забитими м'ячами, захист у них ненадійний: обидва заб'ють - так.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0