Лівий берег – Шахтар Донецьк. Чи заб'ють господарі дебютний гол в УПЛ?

18 серпня в матчі 3-го туру української Прем'єр-ліги зустрінуться команди "Лівий берег" і донецький "Шахтар". Матч відбудеться на стадіоні "Арена Лівий Берег" (Київ).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лівий берег" проти "Шахтаря".

Лівий берег

Менш ніж за тиждень до старту сезону «Лівий берег» виграв щасливий квиток, команда здобула право грати в Прем'єр-лізі. Кияни стали переможцями турніру чотирьох за право виступати в УПЛ. Варто зазначити, що вже в чемпіонаті підопічні Віталія Первака зіткнулися з суворою реальністю. У першому матчі УПЛ "жовто-чорні" зазнали виїзної поразки від черкаського ЛНЗ 0:1. У минулому турі кияни теж не впоралися, поступившись на своєму полі «Ворсклі» з рахунком 0:3. «Лівий берег» готувався до гри в першій лізі, і склад у команди відповідний, звідси і стартові невдачі. Варто відзначити, що клубу складно знайти підсилення, оскільки більшість гравців вже в командах, і кияни не мають наміру витрачатися на трансфери.

У середині тижня «Лівий берег» вилетів з Кубка України, поступившись «Кудрівці-Ниві» з рахунком 2:3. 

Донецький Шахтар

У новий сезон донецький клуб увійшов неоднозначно, вже встигнувши втратити очки. Підопічні Маріно Пушича почали чудово, розгромивши «Ворсклу» з рахунком 5:0 у першій же грі чемпіонату України. Але у другому турі «помаранчево-чорні» несподівано спіткнулися, поступившись на своєму полі з мінімальним рахунком «Полісьсю» 0:1. Шахтар займає 3 місце в турнірній таблиці, набравши 3 очки, при співвідношенні м'ячів 5:1.

За тиждень гірникам вдалося провести товариський матч, впевнено обігравши Маріуполь з рахунком 3:0. 

Лівий берег – Шахтар Донецьк

Факти Лівого берега проти Шахтаря Донецьк

  • «Лівий берег» програв три останні матчі сезону 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в перемозі чемпіона. Коефіцієнт на перемогу Лівого берега становить – 14,44. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 7,22. Коефіцієнт на перемогу "Шахтаря" зупинився на позначці - 1,17. Букмекери очікують результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом - 2.44, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом - 1.52. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лівий берег важко звикає до рівня елітного дивізіону, наразі команда є основним претендентом на виліт, як за ігровим, так і за складовим складом. «Шахтар» помилився в минулому турі, тому в майбутньому матчі буде мотивований грати сильно і результативно. Складно порівнювати команди, між ними реальна прірва, плюс хлопці Пушича зіграють після прикрої невдачі в минулому турі. Тож у цій грі сумнівів в успіху «гірників» немає, причому впевненому: перемога «Шахтаря» з гандикапом – (-2) -1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0