Кальярі проти Роми. Чи продовжать римляни свою переможну серію в очних зустрічах?

18 серпня в першому турі італійської Серії А на арені Unipole Domus (Кальярі) зустрінуться команди «Кальярі» і «Рома». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Кальярі" проти "Роми".

«Кальярі»

«Кальярі» в останніх змаганнях показало себе дуже слабко, команда в основному боролася за виживання. Підопічні Давіде Нікола добре виступили в Кубку країни, зумівши дійти до 1/8 фіналу. У чемпіонаті Італії "червоно-сині" зіграли відверто невдало, команда фінішувала на 16-му місці, лише в одному очку від зони вильоту. Влітку «острів'яни» не проявляли особливої активності, команда взяла участь у чотирьох товариських матчах, здобувши дві перемоги та зігравши внічию, а також зазнавши поразки. В останньому матчі Кальярі зіграла внічию на виїзді з Моденою 2:2.

Господарі вже розпочали сезон у Кубку Італії, обігравши Каррарезе з рахунком 3:1. 

«Рома»

«Рома» провела гідний сезон минулого сезону, але ближче до кінця команда вичерпалася. У Кубку Італії підопічним Даніеле Де Россі вдалося дійти до чвертьфіналу. У Лізі Європи римляни пішли ще далі, зупинившись лише у півфіналі. В італійській Серії А "вовчиці" не вистачило до потрапляння в зону Ліги чемпіонів, зупинившись на шостій сходинці турнірної таблиці. За час літніх зборів "жовто-червоні" встигли взяти участь у шести товариських матчах, здобувши дві перемоги, три нічиї та зазнавши однієї поразки.

В останньому матчі перед початком сезону Рома зіграла внічию з Евертоном 1:1. 

Кальярі проти Роми

Кальярі – Рома факти

  • Загальна кількість голів понад 2,5 у 4 з останніх 6 матчів Кальярі;
  • Обидві команди забили в 7 з останніх 9 матчів Роми. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у виїзний успіх римлян. Коефіцієнт на перемогу "Кальярі" становить 3,95. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,50. Коефіцієнт на перемогу Роми зупинився на позначці 1,91. Букмекери не знають, чого очікувати від команд у плані гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 1,87, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,91.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Кальярі» не має великого потенціалу, і може як мінімум мріяти про боротьбу за місце в топ-10 Серії А. «Рома» поставила перед собою завдання боротися за титул, тому повинна починати сезон сильно і стабільно. Враховуючи різницю в бюджетах, складах і амбіціях команд, думаю, хлопці Де Россі зможуть взяти три очки: перемога Роми - 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0