Хімки – Зеніт. Чи продовжать хлопці Семака громити суперників?

18 серпня в матчі 5-го туру російської Прем'єр-ліги зустрінуться команди «Хімки» і «Зеніт». Гра пройде на стадіоні «Арена Хімки». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Хімки» – «Зеніт».

Хімки

з перемінним успіхом увійшли в новий сезон, в п'яти офіційних матчах підмосков'яни здобули дві перемоги, одну нічию і дві поразки. В останньому матчі чемпіонату Росії підопічні Френка Артіги невдало поступилися на виїзді «Нижньому Новгороду» з мінімальним рахунком 0:1. Хімки займають 11 місце в турнірній таблиці, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 5:7. У гонці бомбардирів у складі "червоно-чорних" лідирує Заболотний, на рахунку якого один гол і одна результативна передача.

На тижні «Хімки» програли на виїзді в Кубку Росії «Ростову» 1:3. 

«Зеніт»

«Зеніт» продовжує домінувати на внутрішній арені, команда просто змітає всіх конкурентів на своєму шляху, накопичивши серію з шести перемог поспіль. В останньому матчі чемпіонату Росії підопічним Сергія Семака також вдалося добитися успіху, обігравши вдома московське «Динамо» з мінімальним рахунком 1:0. Автором переможного голу для "синьо-біло-синіх" став Глушенков. Зеніт займає 1-е місце в турнірній таблиці, набравши 12 очок, при коефіцієнті м'ячів 14:0. У гонці бомбардирів петербуржців лідирує Глушенков, на рахунку якого 7 голів і асист.

На тижні «Зеніт» розгромив «Рубін» у матчі Кубка країни з рахунком 1:0. 

Хімки – ЗенітХімки – Зеніт факти

  • Зеніт виграв останні 6 матчів чемпіонату Росії;
  • Зеніт не пропускав в останніх 4 матчах чемпіонату Росії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху хлопців Семака. Коефіцієнт на перемогу "Хімки" - 9,00. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 5.00. Коефіцієнт на перемогу "Зеніту" зупинився на позначці - 1,40. Букмекери чекають голів від російських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом - 1.75, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом - 2.15. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Влітку в «Хімках» зібралося багато досвідчених гравців, але вони ще не стали згуртованою командою, тому клуб виступає нерівномірно. «Зеніт» почав сезон у приголомшливій формі, команда перемагає одного суперника за іншим, демонструючи рішучість у столітній ювілей клубу, поповнюючи музей трофеями. Хлопці Семака виграють найближчий матч, "Зеніт" не помітить "червоно-чорних" навіть на виїзді, клуби на даний момент на різних рівнях: перемога "Зеніту" з гандикапом - 1,53.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0