Краснодар – Нижній Новгород. Чи продовжать «бики» безпрограшну серію?

18 серпня в рамках 5-го туру російської Прем'єр-ліги на «Краснодар Арені» (Краснодар) поміряються силами клуби «Краснодар» і «Нижній Новгород». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Краснодар проти Нижнього Новгорода

«Краснодар»

Загалом у «Краснодара» все добре в цій частині сезону: клуб провів шість ігор з початку сезону, вигравши дві та три нічиї, а також зазнав однієї поразки. В останній грі російської Прем'єр-ліги підопічні Мурада Мусаєва зуміли показати хороший результат, обігравши вдома московський ЦСКА з рахунком 2:1. Краснодар займає 7 місце в турнірній таблиці, набравши 6 очок, при співвідношенні м'ячів 3:2.

На рідній землі «чорно-зелені» провели три матчі, здобувши дві перемоги та зігравши внічию 

з Нижнього Новгорода

«Нижній Новгород» почав сезон дуже слабо, команда навіть накопичила серію з трьох поразок поспіль. Уже в матчі третього туру РПЛ підопічні Саші Іліча змогли підняти настрій, обігравши на виїзді махачкалінське «Динамо» з мінімальним рахунком 1:0. Останній матч чемпіонату країни також склався для ніжинської команди вдало, клуб вдома розігрався з «Хімками» 1:0. Автором переможного голу для "синьо-синіх" став Ожегович. Нижні Новгороди займають 6 місце в турнірній таблиці, набравши 6 очок, при співвідношенні м'ячів 4:7.

На тижні Парі НН зіграв у Кубку з ЦСКА внічию 1:1, але в серії пенальті виявився слабшим за москвичів. 

Краснодар – Нижній Новгород

Краснодар проти Нижнього Новгорода факти

  • Краснодар не програє в останніх 6 матчах чемпіонату Росії. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в успіху "биків". Коефіцієнт на перемогу «Краснодара» становить - 1,42. Ви можете поставити на нічию з коефіцієнтом - 4,80. Коефіцієнт на перемогу Парі НН зупинився на позначці – 8,80. Букмекери не очікують голів від російських команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом - 1,80, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом - 2,08.  Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Краснодар» виступає переконливо, команда почала перемагати, і це головне для її вболівальників. «Нижній Новгород» знаходиться в середині турнірної таблиці, що є відмінним результатом для клубу, який він не завадив би закріпити. Що стосується очної зустрічі, то вдома "бики", безсумнівно, є фаворитами, вони рідко втрачають очки вдома: перемога Краснодара з гандикапом - 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0