Ювентус проти Комо. Гості справлять сенсацію в Турині?

19 серпня в рамках першого туру італійської Серії А на «Альянц Арені» (Турин) поміряються силами клуби «Ювентус» і «Комо». 

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Ювентус" – "Комо".

Ювентус

Ювентус показав не найкращий результат у минулому сезоні, хоча спочатку команда розглядалася як претендент на Скудетто. «Стара синьйора» отримала сезонну дискваліфікацію на участь у єврокубках, тому команда була зосереджена на внутрішній арені. Туринці вдало виступили лише в Кубку Італії, завоювавши вже 15-й трофей у своїй історії. Але в чемпіонаті «зебри» провалилися, посівши лише третє місце. Підопічні Тьяго Мотти не проявляли особливої активності під час літніх зборів, клуб взяв участь у чотирьох товариських матчах.

В останньому матчі вони поступилися Атлетіко 0:2. 

Комо

Комо повертається в еліту італійського футболу, після серії невдач і банкрутств команда знову отримала шанс проявити себе. Варто відзначити, що в минулому Кубку Італії команда проявила себе невдало, завершивши свій виступ на стадії 1/32 фіналу. У Серії B підопічні Сеска Фабрегаса вже зіграли на висоті, клуб посів друге місце, поступившись лише Пармі. Під час літніх зборів Комо також був активним, команда взяла участь у шести товариських матчах, здобувши три перемоги та зігравши внічию, а також зазнавши двох поразок. В останньому товариському матчі "синьо-білі" зіграли внічию з Вольфсбургом 0:0.

Підопічні Сеска вже провели свій перший офіційний матч у сезоні, програвши Сампдорії з рахунком 1:1 у Кубку країни та вилетівши в серії пенальті. 

Ювентус проти Комо

Ювентус проти Комо факти

  • У 8 з 10 останніх матчів Серії А Ювентус забив менше 2,5 голів;
  • Ювентус не програє в останніх 8 матчах Серії А. 

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в домашньому успіху «Олд Сіріоре». Коефіцієнт на перемогу Ювентуса становить 1,32. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 5,20. Коефіцієнт на перемогу Комо зупинився на позначці 9,20. Букмекери очікують голів від італійських команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на Тотал менше 2,5 з коефіцієнтом 1,99, Тотал більше 2,5 з коефіцієнтом 1,79. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ювентус оновився, головне змінив тренера, минулого сезону Тьяго Мотта зробив фурор в Італії і тому пішов на підвищення. "Стара синьйора" має намір виправити всі недоліки минулого і повернутися в чемпіонську гонку. Влітку Комо активно підписував ветеранів з гучними іменами, демонструючи свої амбіції та бажання закріпитися в Серії А. Обидва проекти по-своєму цікаві, а щодо майбутнього матчу, то, думаю, у туринської команди не буде проблем з набравши три очки: перемога Ювентуса з гандикапом - 1,52.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0