Порту – Хоффенхайм. Прогноз і ставка на матч

У четвер, 24 жовтня, на «Ештадіу ду Драгао» відбудеться матч третього туру основного раунду Ліги Європи, в якому зіграють «Порту» і «Гоффенхайм».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Порту проти Гоффенхайма.

Порту 

«Дракони» почали нову кампанію в Лізі Європи з поразки та нічиї: спочатку команда сенсаційно поступилася «Бодо-Глімту», а потім не змогла втримати перемогу в матчі з «Манчестер Юнайтед». Незважаючи на серйозну боротьбу за перше місце в турнірній таблиці національної першості, єврокубковий турнір дуже важливий для «Порту», а це означає, що в наступному раунді команда поставить перед собою завдання здобути першу перемогу. Підтримка рідних уболівальників цього вечора буде дуже бажаною для господарів.


Хоффенхайм

Німецька команда заробила чотири очки в перших двох турах Ліги Європи: спочатку команда зіграла внічию з «Мідтьюлланном» (1:1), а потім впевнено обіграла вдома київське «Динамо» (2:0). Хоффенхайм перебуває у дуже небезпечній ситуації в чемпіонаті Німеччини, де команда вкрай невдало розпочала змагання і перебуває в зоні вильоту турнірної таблиці. Тому тепер тренерському штабу Хоффенхайма доведеться правильно розставити пріоритети і ігровий час між своїми гравцями, адже обидва змагання дуже важливі для клубу.


Порту проти Гоффенхайма

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч третього раунду Ліги Європи, в якому букмекери віддають перевагу «Порту», але й «Хоффенхайм» матиме непогані шанси набрати очки наприкінці гри. Мотивація господарів поля не викликає сумнівів – вони за своїм турнірним положенням зобов’язані грати на перемогу, а от гості можуть грати на результат і більш прагматично. Досить обережним вибором у цьому випадку здається ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,69 від 1xbet. Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0