Бетіс проти Копенгагена. Прогноз на матч 2 раунду Ліги конференцій

Копенгаген зіграє на виїзді проти Бетіса в третьому турі Ліги конференцій. Матч відбудеться у четвер, 24 жовтня, на стадіоні "Беніто Вільямарін".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Бетіс проти Копенгагена.

Бетіс

Іспанська команда невдало розпочала нову Лігу конференцій, поступившись на виїзді Легії в першому раунді. Тепер Бетіс спробує реабілітуватися перед своїми вболівальниками в домашньому матчі проти Копенгагена. В основному раунді турніру зелено-білі отримали досить прохідних суперників, тому результат першого матчу поки що можна назвати абсурдним збігом обставин. Крім того, участь у Лізі конференцій – хороша можливість для тренерського штабу надати ігровий час гравцям найближчого резерву.


Копенгаген

Копенгаген також програв у першому раунді польському клубу «Ягеллонія» і не найкращим чином стартував у Лізі конференцій. Данці поставили собі за мету вихід у весняну стадію турніру, тому безперечно розраховували на перемогу у стартовому домашньому матчі. У національному чемпіонаті «Копенгаген» поки що поступається лідеру «Мідтьюлланну», а це означає, що команді доводиться розбивати час між двома пріоритетними для неї змаганнями на цьому етапі сезону.


Бетіс проти Копенгагена

Прогноз підсумків гри

Обидві команди стартували з поразок у новому розіграші Ліги конференцій, тому розраховують набрати перші очки в матчі другого раунду. Фаворитом такої гри буде Бетіс, адже вони просто вважаються кращою командою, яка, до того ж, гратиме на своєму стадіоні. Важко уявити, чим гості зможуть протидіяти супернику, тому в даному випадку хочеться вірити в силу збірної Іспанії і зробити ставку на фору 1 (-1) за 1,77 від 1xbet. Встановіть додаток 1xbet  і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0