Бетіс – Еспаньйол. Прогноз і ставка на матч

У рамках 8-го туру іспанської Ла Ліги на "Беніто Вільямарін Арена" (Севілья) зіграють "Бетіс" і "Еспаньйол". Матч заплановано на 29 вересня.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Бетіс – Еспаньйол.

Бетіс

Підопічні Мануеля Пеллегріні в цілому добре починають сезон. Севільці провели дев'ять ігор на всіх рівнях, здобувши чотири перемоги і три нічиї, зазнавши двох поразок. У Ла Лізі "зелено-білі" втрачають очки в другому матчі поспіль. У 6-му турі команда вдома поступилася «Мальорці» з рахунком 1:2, після чого на виїзді зіграла внічию з «Лас-Пальмасом» – 1:1. Бетіс посідає 11 місце в турнірній таблиці, набравши дев'ять очок, при цьому сім забитих і пропущених м'ячів. Вдома "бетікос" провели п'ять матчів, здобувши три перемоги та зігравши внічию, а також зазнавши однієї поразки.


Еспаньол

«Папуги» показують себе набагато скромніше, команда встигла взяти участь у семи іграх Прімери, здобувши дві перемоги та зігравши внічию, при чотирьох невдачах. Зараз підопічні Луїса Мігеля Раміса не в формі, на виїзді команда поступилася мадридському «Реалу» з рахунком 1:4, після чого вдома поступилася «Вільяреалу» з рахунком 1:2. "Еспаньйол" посідає 14-е місце в турнірній таблиці Ла Ліги, набравши 7 очок, при співвідношенні м'ячів 7:11. На виїзді "біло-сині" йдуть із серією з трьох матчів без перемог.


Бетіс – Еспаньйол

Прогноз підсумків гри

Бетіс далеко не стабільний, але все одно регулярно набирає очки, особливо вдома. Еспаньйол непогано виглядає в Прімері, останні невдачі пов'язані з силою суперника, а не з кризою каталонців. В очній зустрічі команд хлопці Пеллегріні будуть сильнішими, «зелено-білі» грають вдома, їх склад збалансованіший і досвідченіший, тренер знає і вміє перемагати: перемога Бетіса – 1,63 від 1xbet.  Завантажте 1xbet  на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0