Аль-Холуд проти Аль-Хілала. Чи провалиться лідер?

У суботу, 28 вересня, на стадіоні Аль-Хазем в Аль-Расі відбудеться матч між «Аль-Холудом» і «Аль-Хілалем» в рамках 5-го туру Ліги Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Аль-Холуд проти Аль-Хілала

Аль-Холуд

Незважаючи на свою більш ніж 50-річну історію, «Аль-Холуд» ніколи не хапав зірок з неба і за мірками Саудівської Аравії є класичним представником «нижчої футбольної касти», що з року в рік витає між дивізіонами. Минулої кампанії команда з Аль-Раса виступала у другій за силою лізі Саудівської Аравії, і, незважаючи на підвищення в класі - здавалося б, очевидний успіх, перед початком нової кампанії в клубі змінився головний тренер. В елітному дивізіоні Аль-Холуд виступає під керівництвом досвідченого португальця Паулу Дуарте, який багато подорожував по світу, а до поїздки в Саудівську Аравію очолював збірну Того.

Склад Аль-Холуда також непогано підсилився новачками. Воротар Марсело Грое, захисники Труст-Еконг і Діомбер, вінгери Мауліда і Алекс Колладо – усі вони досить відомі персонажі з різним ступенем досвіду в сильніших лігах, ніж саудівська.

А старт сезону для Аль-Хулуда поки що досить стерпний – за 4 тури набрано 4 очки, що дозволяє підопічним Дуарте розташуватися впритул до середини турнірної таблиці – на 11 місці. Хоча зрозуміло, що вся боротьба за збереження місця – а це початкова мета нового тренерського штабу – ще попереду.


Аль-Хілал

Чинний чемпіон чемпіонату Саудівської Аравії вже зумів одноосібно контролювати турнірну таблицю нового сезону. Чотири перемоги в чотирьох матчах – це вдавалося лише Аль-Хілялю в кампанії 2024/25, а найкращі з переслідувачів команди Хорхе Жезуса – Аль-Іттіхад, Аль-Шабаб та Аль-Іттіфак – відстають уже на три очки.

В останньому турі чемпіонату «Аль-Хіляль» обіграв першого з цього списку – 3:1 завдяки голам Александара Мітровіча (дубль) і Салема Аль-Даусарі, на які «Аль-Іттіхад» зміг відповісти лише в кінцівці. з втішним голом Каріма Бензема. Символічно, що в гонці бомбардирів чемпіонату Саудівської Аравії Мітровіч випереджає Каріма – на ті ж три очки, що й його команда – найближчого переслідувача в рейтингу.

Крім перемог в чемпіонаті, «Аль-Хіляль» дбайливо поповнює свою «колекцію перемог» результати в інших турнірах. Наприклад, у вівторок на національному Кубку був обіграний представник нижчого дивізіону Аль-Букайрія. Однак у цьому матчі підопічні Жезуса вирішили обійтися без «гольових свят» і обмежилися мінімальною перемогою 1:0.

Щоправда, грав чемпіон не в оптимальному складі. Комусь дали відпочити, а комусь обмежили час на полі (як Мітровіч, який вийшов лише на половину часу).

У "Аль-Хілаля" невеликі кадрові проблеми. У колишнього гравця «Зініту» Малкома є невеликі проблеми з м'язами, і, звісно, інший представник країни самби та карнавалів Неймар досі лікується.


Аль-Холуд проти Аль-Хілала

Факти Аль-Холуда проти Аль-Хілала

  • Аль-Хіляль виграв усі 6 матчів у різних турнірах цього сезону
  • «Аль-Хілаль» не програє в 40 поспіль матчах чемпіонату Саудівської Аравії – 37 перемог і лише 3 нічиїх
  • Аль-Холуд забив у 4 матчах поспіль нового сезону (чемпіонат і кубок країни)
  • Алекс Кольядо з Аль-Холуда забив у трьох поспіль матчах чемпіонату Саудівської Аравії

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet можна зробити ставку на перемогу фаворитів цього протистояння «Аль-Хілаля» з коефіцієнтом 1,13. Імовірність нічиєї оцінюється коефіцієнтом 8,50, а на перемогу господарів - команди Аль-Холуда можна поставити з коефіцієнтом 16,00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Навряд чи новачку елітного дивізіону вдасться зупинити чемпіона і володаря видатної серії без поразок у чемпіонаті Саудівської Аравії. У середині тижня «Аль-Хіляль» трохи поекономив сили своїх зіркових гравців, і всі вони, ймовірно, будуть кинуті на наступного суперника в чемпіонаті. Єдине, що може зробити «Аль-Холуда» в цьому протистоянні, так це додати свою лепту в загальну «скарбничку» результатів, тому оптимальна ставка на матч «Аль-Холуд» – «Аль-Хіляль», на нашу думку, це тотал більше 4 голів. з коефіцієнтом 1,87.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0