«Аль-Іттіхад» проти «Аль-Вехда»: чи вистачить стабільності у Бензема та компанії?

У неділю, 15 вересня, на стадіоні King Abdullah Sports City у Джидді відбудеться матч між «Аль-Іттіхадом» і «Аль-Вехдою» в рамках 3-го туру чемпіонату Саудівської Аравії.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Аль-Іттіхад" проти "Аль-Вехда".

Аль-Іттіхад

Проваливши минулий сезон у національному чемпіонаті та втративши титул, Аль-Іттіхад зробив висновки та набагато краще підготувався до нової кампанії. Принаймні в кадровому плані. На тренерський міст клубу з Джидди запросили зіркового французького фахівця Лорана Блана, а «ростер» підсилили низка досвідчених і іменитих гравців.

Мусса Діабі з «Астон Вілли» був одним із найдорожчих підписань літнього вікна у світовому футболі за 60 мільйонів євро, але серед інших новоприбулих, на які варто звернути увагу, належать Стівен Бергвійн із «Аякса», Хуссем Ауар із «Роми», Данило Перейра з ПСЖ, Предраг Райкович із «Мальорки» та Маріо Мітай із московського «Локомотива». .

Поточні результати змушують нас з надією дивитися в майбутнє. «Аль-Іттіхад» виграв дві гри в двох – над «Аль-Холудом» 1:0 і над «Аль-Таауном» 2:1. І хоча суперпереконливими такі «перемоги» назвати не можна (друга перемога була вольовою, здобута на 90+8 хвилині), Карім Бензема і компанія вже заробили 6 очок. А це говорить про ефективність і деяку стабільність – обох якостей, яких бракувало «Аль-Іттіхаду» минулого сезону.

Аль-Вехда

Ще одна команда, яка зазнала багато змін порівняно з попереднім, далеко не вдалим сезоном. Аль-Вехда ледве втримався у вищому дивізіоні (всього +4 очки від зони вильоту), і керівництво клубу вирішило, що команді терміново потрібна «свіжа кров».

Змінився головний тренер - тепер ним став досвідчений німець Йозеф Ціннбауер, який недовго працював у Росії. Колектив теж «розхитали». Влітку і на початку осені в «Аль-Вехду» прибуло більше десятка новачків, і хоч серед них немає великих зірок, але все ж є впізнавані імена. Це центральний півзахисник Жуніньо Бакуна, який прийшов з англійського Бірмінгема, а також непоганий голкіпер Ігнасіо де Арруабаррена, який прийшов з португальської Ароуки.

Стартові результати Аль-Вехди досить позитивні. Нічия з «Аль-Ріядом» (3:3) і перемога над «Аль-Орубою» (2:1) дозволяють підопічним Ціннбауера потрапити в першу сімку турнірної таблиці чемпіонату.

Аль-Іттіхад проти Аль-Вехда

Аль-Іттіхад проти Аль-Вехда факти

  • Аль-Іттіхад пропустив голи в чотирьох поспіль домашніх іграх чемпіонату
  • Аль-Вехда програла лише один з останніх 5 виїзних матчів у Саудівській лізі (2 перемоги, 2 нічиї)
  • В останніх 4 матчах Аль-Вехди в лізі обидві команди забивали, а Аль-Іттіхад забивав це в 4 з останніх 5 матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

У букмекерській конторі 1xbet фаворитом матчу чемпіонату Саудівської Аравії вважають команду Аль-Іттіхад, на перемогу якої можна поставити з коефіцієнтом 1,32. Ставка на нічию може бути зроблена з коефіцієнтом 5,30, а ось перемога гостей - Аль-Вехда оцінюється коефіцієнтом 7,90. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Підопічні Блана показали, що вони здатні досягати результатів у не ідеальних матчах. Але і «Аль-Вехда» на початку сезону виглядала вражаюче – 5 забитих голів у 2 іграх, більше лише у двох команд.

Враховуючи цей фактор, а також тенденцію суперників до обміну голами в особистих протистояннях (так було в 3 з останніх 4 зустрічей), пропонуємо як оптимальний прогноз варіант «забивають обидві» з коефіцієнтом 1,77 на матч «Аль-Іттіхад» – «Аль-Вехда».

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0