Нант – Реймс: чи продовжать канарки безпрограшну серію?

15 вересня в матчі 4-го туру першої ліги Франції на «Божуар арені» (Нант) зустрінуться команди «Нант» і «Реймс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Нант" - "Реймс".

«Нант»

«Нант» впевнено вступив у новий сезон, наразі команда не зазнала жодної поразки. У першому матчі чемпіонату Франції підопічні Жосліна Гурвеннека помилилися, зігравши внічию 0:0 на виїзді з Тулузою. Вже в наступному матчі "канарки" змогли покращити, обігравши вдома Осер з рахунком 2:0. В останньому матчі національного чемпіонату "жовто-зелені" змогли закріпити успіх, обігравши на виїзді Монпельє з рахунком 3:1. Голи у гостей забили Аблін, Сімон і Мостафа Мохамед.

Нант посідає 3-е місце в турнірній таблиці з 7 очками та співвідношенням м'ячів 5:1. Канарки успішно розпочали сезон.

Реймс

Реймс не був особливо стабільним у цьому сезоні, команда не застрахована від помилок. У першому турі чемпіонату Франції підопічні Луки Ельснера помилилися, програвши вдома Ліллю з рахунком 0:2. У наступному матчі "червоно-білі" вже здобули очки, зігравши на виїзді внічию з Марселем 2:2. Лише в останньому матчі Ліги 1 команді вдалося добитися успіху, обігравши на своєму полі «Ренн» з рахунком 2:1. У господарів забили Дзюня та Дьякіте.

Реймс посідає 10-е місце в турнірній таблиці з 4 очками та співвідношенням м'ячів 4:5.

Нант проти Реймса

Нант проти Реймса факти

  • «Нант» не програє в останніх трьох матчах Ліги 1;
  • Принаймні одна команда не забила в останні 5 очних зустрічах між Нантом і Реймсом

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх "канарок". Коефіцієнт на перемогу Нанта становить - 2,31. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом - 3,49. Коефіцієнт на перемогу "Реймса" зупинився на позначці - 3,09. Букмекери не знають, чого очікувати від команд у плані гри. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» з коефіцієнтом - 1.91, «Тотал більше 2.5» з коефіцієнтом - 1.93. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Нант» добре почав сезон, команда не зазнає поразок і має міцний захист. Останні сезони «Реймс» був стабільнішим і сильнішим, а нинішній чемпіонат команда розпочала стандартно, враховуючи силу суперників у перших турах. Що стосується очної зустрічі, то не думаю, що буде багато забитих м'ячів, захист у цій парі сильніший за атаку: тотал менше 2,5 - 1,91.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0